Indian Summer nazomer feest

Gezelligheid, relaxte sfeer en plezier...
Wij organiseren personeelsevents die raken!

INDIAN SUMMER FEEST ORGANISEREN

Een verrassend Indian Summer feest organiseren

WIl jij ook een gaaf nazomer feest voor je collega's organiseren? Dan is het Indian Summer feest echt iets voor jou! Toffe aankleding, dansbare muziek, trendy fooditems en een supergezellige sfeer. Wij als Advance Events kunnen dit geweldige feest voor je organiseren. Of het nu gaat om 100 of 1.500 gasten maakt voor ons geen verschil, want ieder Indian Summer feest wordt met de grootste zorg en aandacht georganiseerd. We ontzorgen je volledig en regelen alles rondom jullie Indian Summer party tot in de puntjes.

Personeelsfeest indian summer
Nazomerfeest in thema indian summer

Zorgeloos een nazomerfeest organiseren

Je wilt een geweldig nazomerfeest organiseren met de juiste sfeer en bent op zoek naar verrassende feestideeën. Wij als Advance Events nemen je de gehele organisatie graag uit handen. Na de inventarisatie van jouw wensen en het uitwisselen van ideeën zorgen wij voor een onvergetelijk nazomerfeest met alles erop en eraan! Wij maken gebruik van de leukste locaties maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor jullie eigen locatie. Met de juiste muziekkeuze, fantastische decoraties en het perfecte entertaiment maken we er een heerlijk relax event van.

Organisatiebureau voor personeelsfeesten

Onze rol tijdens jullie Indian Summer feest

We kunnen het thema Indian Summer in verschillende soorten events toepassen. Onze rol tijdens jullie Indian Summer feest, borrel of festival is veelzijdig. Het begint met de creatie van een bijzonder feestconcept. We gaan voor je op zoek naar mooie feestlocaties of bekijken de mogelijkheden van jullie eigen locatie. Ook geven we je suggesties qua bands, artiesten en verrassend entertainment. Van uitnodiging tot give-away en van decoratie tot techniek, alles dat nodig is voor jullie Indian Summer feest regelen wij. Op de dag van het feest zelf is onze eventmanager al vroeg aanwezig om alles aan te sturen. Jij hoeft je nergens druk over te maken want de organisatie van jullie Indian Summer Party is bij ons in deskundige handen.

indian summer festival

Indian Summer festival als nazomerfeest

Het is ook mogelijk om een Indian Summer festival te organiseren. Op jullie eigen terrein of op een externe locatie, creëren wij een nazomers festivalplein met prachtige herfstdecoraties, hoge en lage zitjes, een festivalbar, foodtrucks, festivaldecoraties, een festivaltent… Het wordt een sfeer die helemaal past bij het Indian Summer thema. Hoe leuk is het, om je medewerkers uit te nodigen voor hun eigen bedrijfsfestival? Advance Events is graag je eventpartner.

indian summer evenement organiseren

Entertainment en amusement

De juiste muziek, bijzonder amusement en leuke doe-attracties... Wij zorgen voor het juiste entertainment en amusement voor jullie Indian Summer feest. Trendy en eigentijds zoals de cocktail, silentdisco en VR-entertainment tot hilarisch entertainment zoals de feestcaravan, de karaokebar en de photobooth. Geef ons jullie voorkeuren door, en wij regelen het van A tot Z. Ook wanneer je een bekende artiest tijdens jullie Indian Summer feest wilt laten optreden, kunnen wij je van dienst zijn. Zangers, zangeressen tot complete bands.

Feestavond op eigen locatie indian summer

Personeelsfeest in eigen pand of partylocatie?

Weet je al een feestlocatie voor jullie Indian Summer feest? Wordt het een partycentrum of kies je voor een gaaf Fort of een industriële feestlocatie? Of willen jullie het nazomerfeest toch liever in het eigen pand organiseren waarbij je gebruik maakt van de WKR-vrijstelling? Wij werken samen met de mooiste feestlocaties van Nederland. We adviseren je graag welke eventlocaties voor jullie feest interessant zijn. Ook met de organisatie van bedrijfsfeesten op eigen locatie hebben we veel ervaring. Binnen no-time toveren we jullie magazijn of fabriekshal om tot een gezellige feestzaal. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.

personeelsfeest personeelsvereniging indian summer

De Indian Summer party, ook culinair een feest!

Het Indian Summer feest is bij uitstek geschikt voor een verrassende culinaire invulling. Hippe en eigentijdse catering doet het bij dit feesttthema altijd erg goed. Denk hierbij aan pokebowls, sushi, festival fooditems uit foodtrucks en fashionfood. Ook als het gaat om verrassende drankjes kun je je helemaal uitleven: typische herfstbiertjes, heerlijke nazomercocktails en natuurlijk een groot assortiment non-alcoholische drankjes. Het wordt genieten!

Samen een Indian Summer feest organiseren?

Ook voor jullie nazomerfeest in Indian Summer sfeer maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. We kunnen daarbij de totaalorganisatie voor je doen, of alleen de onderdelen regelen die jij liever uitbesteed.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw Indian Summer feest? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie nazomerfeest, -borrel of -festival? Neem vrijblijvend contact op via telefoon 010 - 7504400 of via onderstaande buttons.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie Indian Summer Feest

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie Indian Summer feest of nazomerevent. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 7504400 of via onderstaande buttons.