themafeest organiseren met evenementenbureau Advance Events

Een onvergetelijk themafeest?
Wij organiseren verrassende feestthema's!

Verrassende thema­feest ideeën

Verrassende themafeest ideeën

Wil je een creatief themafeest organiseren dat onvergetelijke herinneringen achterlaat? Onze themafeesten kenmerken zich door creatieve invullingen die op maat zijn gemaakt. Wij creeëren het leukste thema dat past bij jullie bedrijf. Van Roaring twenties tot Back to the '80 en van Around the World tot De Vrienden Van... Ook onze Swinging Piano's Party is een regelrechte hit! We regelen jullie themafeest van A tot Z, zodat jij je handen vrij hebt en kunt meegenieten van elk moment.

themafeest ball masque - gemaskerd bal organiseren
De Vrienden van feest

Waarom een themafeest organiseren?

Themafeesten worden steeds populairder. Een thema zorgt voor extra beleving en maakt de gasten nieuwsgierig. Voordat je er erg in hebt ontstaat er reuring over het feest, waardoor de opkomst positief beïnvloed wordt. Ook een dresscode werkt positief voor de beleving en maakt het feest anders dan anders.

Het perfecte thema bedenken en tot leven brengen vraagt veel tijd en aandacht. En hoe kun je de aankleding en het entertainment nou het beste aanpassen op het thema? Advance Events kan je helpen! Als eventpartner zijn wij al 18 jaar actief in de organisatie van themafeesten en wij maken ook van jullie themafeest een onvergetelijk succes.

Eighties party - discoparty - feestavond - personeelsfeest themafeest

Onze rol voor jullie themafeest

Onze rol tijdens jullie themafeest is veelzijdig. Van de creatie van een thema passend bij jullie bedrijf tot het aandragen van de mooiste feestlocaties en verrassend entertainment. We geven je tips en adviezen en regelen alles! Van zaken als catering, techniek en facilitair tot een ludiek uitnodigingstraject waarmee het feest vooraf al gaat leven. Het wordt een personeelsfeest met impact, waarbij jij kunt genieten van een zorgeloos en onvergetelijk feest!

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat feesten georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

Indian Summer themafeest

Themafeest ideeën voor kleine en grote groepen

Wij organiseren themafeesten voor kleine en grote groepen. De ene keer is het een feestavond voor 100 kantoormedewerkers, de andere keer is het een jubileumfeest voor 1.000 fabrieksmedewerkers. Populaire themafeesten van dit moment zijn onder andere de volgende feestthema's:

Roaring Twenties | Indian Summer | The Great Gatsby | Around the World | Peaky Blinders | Summer Vibes | Maffia Party | Las Vegas Party | Cirque du... | De Vrienden Van...

Wij organiseren ook personeelsfeesten zonder thema.

Cases van themafeesten

We hebben een aantal relevante cases voor jou op een rijtje gezet. Ieder themafeest, groot of klein, is maatwerk.

Proud maatwerk themafeest

Maatwerk themafeesten

Wij creeëren ook maatwerk themafeesten. Voor heel wat grote en kleine bedrijven hebben wij een themafeest op maat mogen maken. Van PROUD! voor 4.000 gasten van ASML tot het BACK TO THE FUTURE jubileumfeest voor 150 gasten van Amvest. Gaan jullie ook iets speciaals vieren, zoals bijvoorbeeld een jubileum, een overname of fusie en zoek je een bijzonder themafeest? We maken graag een voorstel op maat. Neem contact op.

Themafeest in eigen locatie organiseren

Themafeest extern of op eigen locatie?

In welke locatie organiseren jullie het themafeest? Wordt het een externe feestlocatie bij jullie in de regio of een partylocatie in het midden van het land? Je kunt er ook voor kiezen om de feestavond in jullie eigen bedrijfspand te houden. Wij kunnen jullie loods, magazijn of fabriekshal omtoveren tot een echte feestzaal. Een evenement op eigen locatie is voordelig, want die feesten vallen buiten de WKR! We zorgen voor alles dat nodig is voor jullie themafeest: van vergunning tot aankleding en van catering tot entertainment.

Verrassend voorstel voor jullie themafeest ontvangen?

Ook voor jullie themafeest maken wij graag een verrassend voorstel op maat. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw themafeest of personeelsfeest met maatwerk thema? Of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Nog meer ideeën voor een themafeest?

SING & SWING PIANO PARTY
Ken jij het Swingpaleis van Manuëla Kemp nog? Of ben jij bekend met The Crazy Pianos, het dueling pianoconcept uit Amerika? Advance Events zet deze twee muzikale concepten om tot één spetterend geheel waarbij je samen met je collega's kan meezingen en dansen op de muziek die je het liefste hoort. My request is...

APRÈS-SKI PARTY
Organiseer het leukste winterfeest voor je collega's! De après-ski party is een 5-uur durende feestavond waarbij het dak eraf gaat! Super gezellige meezing muziek, bier, bier en nog eens bier, winterse gerechten en heel veel gezelligheid! De après-ski party is dé partyhit in de winter! Zowel op het eigen bedrijf als in een externe feestlocatie mogelijk.

DANSEN OP HET WATER
Een waanzinnig feestconcept aan boord van een partyschip of partyjacht. Beleef de schoonheid van het water nu eens op een heel andere manier en geniet van het prachtige uitzicht. Vaar mee tijdens een avond vol plezier, dans en gezelligheid. Kortom, relax and have fun!

BUENA VISTA SOCIAL CLUB - VIVA CUBA!
Welkom in de bekendste muziekclub in Havana! Maak kennis met de rijkdommen van de Cubaanse muziek, cultuur en keuken. Vergeet ook niet een Cubaanse sigaar op te steken terwijl je geniet van de onvervalste salsa en souljazz performance van de Cubaanse band.

TROPICAL CARIBBEAN PARTY
Tropisch genieten in een zinderende Zuid-Amerikaanse setting. De Caribische salsa en merengue zorgen voor de nodige danskriebels en verder is het natuurlijk genieten van lekkere hapjes, de uitbundige vakantiesfeer en het gevoel dat er altijd nog een mañana is...

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Specifieke vraag over het themafeest?

Wil je een themafeest organiseren en heb je specifieke vragen of ben je op zoek naar een bepaald thema? De eventmanagers van Advance Events staan je graag te woord. Neem contact met ons op.