Kerstfestival op eigen locatie organiseren

Jullie kerstevenement in gezellige festivalsfeer…
Een kerstfeest waarmee je vrienden maakt!

Kerstfestival op eigen locatie

Het Kerstfestival als kerstborrel of kerstfeest

Een kerstfestival is een gezellig en sfeervol kerstevenement dat voor ieder wat wils biedt! Het is een ideaal concept voor het kerstfeest, de kerstborrel of het eindejaarevenement op het bedrijf. Het kerstfestival vindt plaats op jullie eigen locatie en is daarmee vrij voor de WKR en dat scheelt geld! We nemen jou en je collega's mee in een prachtige kerstbeleving!

Als je aankomt wordt je aandacht getrokken door honderden lichtjes en gezellige kerstmuziek. Overal waar je kijkt staan kerstbomen en prachtige winterdecoraties. Er is van alles te doen. Curling, spijkerslaan, er is zelf een X-mas photobooth. Er staan vuurkorven en de heerlijke geur van lekkere wintergerechten komt je tegemoet. Van flammkuchen tot brätwurst en van winterburgers tot poffertjes. Wij organiseren kerstfestivals vanaf 150 personen.

kerstborrel voor bedrijven
Ideeen voor het kerstfeest op de zaak

Het kerstfestival - een hit voor bedrijven!

Een kerstfestival is de laatste jaren erg populair. Het is een ideaal alternatief voor het geijkte kerstfeest of de kerstborrel. Met het kerstfestival voor bedrijven verras jij jouw medewerkers met iets nieuws. Het kerstfestival is immers niet voor niets de #1 van de meest geboekte kerstevenementen! Het kerstfeest is natuurlijk een uitstekend moment om je medewerkers te bedanken voor hun inzet.

Daarnaast is het kerstevent een ideaal moment om met het hele team de successen te vieren en het jaar op gezellige wijze af te sluiten. Een kerstfestival werkt uitstekend voor de teamspirit en brengt mensen bij elkaar. Advance Events heeft diverse concepten voor het kerstfestival, zowel bij jullie op eigen locatie als in externe eventlocaties.

Kerstborrel voor medewerkers

Onze rol tijdens jullie kerstfestival

Wij verzorgen jullie kerstfestival van A tot Z. Van de uitnodiging tot een leuke give-away bij vertrek... niets laten wij aan het toeval over! Onze eventmanagers hebben er plezier in om hardop met je mee te denken en jou tips en adviezen te geven. We zorgen voor de inrichting en decoratie, regelen de catering, boeken het leukste entertainment en amusement.

Ook zorgen wij ervoor dat alle techniek geregeld is. Advance Events neemt je alle zorgen rondom de organisatie en uitvoering van het kerstfeest graag uit handen, zodat jijzelf zorgeloos kunt meegenieten! Daar doen wij alles voor!

Entertainment voor het kerstfestival

Muziek, entertainment en amusement

Ook wanneer het gaat om de muziek tijdens jullie kerstfestival zijn er diverse mogelijkheden. Van een geluidsinstallatie met een Spotify playlist tot swingende DJ's, gezellige trio's tot leuke festival bandjes. Zelfs als jullie een eigen DJ hebben en alleen de apparatuur nodig hebben, kunnen wij dit voor je regelen.

Daarnaast zijn er allerlei winterse amusement onderdelen die je aan het kerstfestival kunt toevoegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ijspegelvangspel, curling of de X-mas photodome. Ook qua entertainment zijn er vele acts die je kunt toevoegen. Neem contact op voor meer ideeën voor jullie kerstfestival.

Foodtrucks voor het kerstevenement op het bedrijf

Foodtrucks, foodstations and more

Van frietfiets, flammkuchen en broodjes bratwurst tot vegetarische pita kebab, winterburgers vanaf een smoker barbecue en loaded fries: de kerstfestivals van Advance Events zijn ook culinair een feest! Of het nu gaat om een verrassende snack tijdens borreltijd of een maaltijdvervangende invulling van jullie kerstfestival... er is werkelijk voor ieder wat wils!

Nieuw zijn onze halal foodtruck en de vegafiets. Heb je veel collega's met een dieet of speciale, culinaire wens tijdens het kerstfestival? Geen probleem! Wist je overigens dat wij sowieso van ieder gerecht ook een vegetarische variant serveren? Daarnaast hebben wij ook heel veel veganistische gerechten. We sturen je graag ons nieuwste foodbook waarin alle culinaire mogelijkheden voor het foodtruck festival staan.

Kerstmarkt op eigen locatie organiseren

Het kerstfestival buiten of binnen

Het kerstfestival kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Kies je voor buiten? Dan zorgen wij voor een sfeervolle festivaltent en vuurkorven. Als jij voor een hal, loods of andere binnenruimte kiest, hebben wij sfeervolle fotodoeken in wintersfeer die we kunnen gebruiken. Wist je dat het zelfs mogelijk is een festivaltent binnen in een hal op te bouwen? Voor zowel binnen als buiten hebben wij diverse kerstkraampjes en kersthuisjes.

Qua meubilair kan je kiezen uit greywash, steigerhout, strak wit of zwart. Tegen meerprijs kan je ook kiezen voor onze nieuwste, stoere oak & steel meubilairlijn. Verder plaatsen wij olieton-statafels met prikverlichting, winterdecoraties, heel veel kerstbomen en duizenden lichtjes! De sfeer wordt ge-wel-dig! Laat je inspireren door ons kerstfestival voor bedrijven!

Ideeen kerstevents voor bedrijven

Uitdelen kerstgeschenk tijdens het kerstfestival

Tijdens het kerstfestival kan je ook het kerstpakket of kerstgeschenk uitdelen. Voor 2023 is onze kerstmarkt helemaal volgeboekt. Naast de kerstmarkt hebben we twee sfeervolle kerstconcepten die je hiervoor kan inzetten.

1. Bij het ‘shop & party concept' kies jij als opdrachtgever in het voortraject een aantal geschenken uit, die daarna op een website worden gepresenteerd. Vervolgens kiezen de medewerkers één van deze kerstgeschenken, die wij dan tijdens het kerstevenement uitdelen vanaf een sfeervol kerstmarkthuisje.

2. Je kunt ook kiezen voor het ‘party & shop concept’. Hierbij ontvangen de gasten tijdens het kerstevenement een voucher met code, waarmee men thuis de 3D online kerstmarkt kan bezoeken. In de online kerstmarkt staan honderden cadeaus waaruit men kan kiezen. Het geschenk wordt vervolgens naar de mensen thuis opgestuurd.

Het kersfeest op het bedrijf was nog nooit zo leuk!

"Dit was het leukste kerstevent sinds jaren!" Dat is een veel gehoorde opmerking nadat medewerkers hebben genoten van het kerstfestival dat wij speciaal voor hun bedrijf organiseerden. Een kerstfestival op het bedrijf is gezellig, sfeervol, dynamisch en heeft echt voor ieder wat wils! Wij organiseren het kerstfestival vanaf minimaal 150 personen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw kerstfestival? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie kerstborrel, kerstfeest of eindejaarsbijeenkomst? Neem contact op via 010 - 750 4400 of via de button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie kerstfestival

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie kerstfestival. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons. Bekijk ook eens alle overige kerstevenementen voor bedrijven.