De leukste zomerfeesten voor je personeel organiseren

Gezellige zomerfeesten voor bedrijven…
Voor extra energie en een positieve vibe!

De leukste zomerfeesten

De leukste zomerfeesten

Wil jij een zomerfeest organiseren waarmee je de collega’s verrast en waarover nog lang wordt gesproken? Zomerfeesten met de ideale mix van gezelligheid, fun, pleasure en een zomersfeer waar je blij van wordt! Advance Events heeft een overzicht gemaakt van de leukste zomerfeesten die op jullie eigen bedrijfslocatie of in een externe partylocatie mogelijk zijn. En voor jou wordt het zorgeloos genieten, want Advance Events regelt alles tot in de puntjes voor je.

zomerfeesten voor bedrijven
zomerbarbecue organiseren

Zomerbarbecue Experience

De Zomerbarbecue Experience is een zomerfeest voor de lekkerbekken! Heerlijke, grote stukken vlees, lekkere visgerechten en vegetarische specialiteiten worden op de Oklahoma BBQ smoker en de houtgestookte Ofyr vuurschaal voor je ogen bereid. Kraakvers, ambachtelijk en veelal uit de streek. Met dit zomerevent maak je culinaire vrienden! Enjoy! Offerte aanvragen

Zomerfestival of zomerborrel als zomerfeest

Gezellige zomerborrel op het bedrijf

De zomerborrel in festivalstijl is het meest geboekte eventconcept in de zomer. Niet zo vreemd, want Advance Events heeft van de zomerborrel een echt feest gemaakt! Zie je het al voor je? Voor jullie bedrijfspand creëren wij een zomers borrelplein. Gezellige aankleding, zomeramusement, swingende muziek en heerlijke borrelhapjes. Misschien plaatsen we zelfs een foodtruck. Jullie zomerborrel wordt er eentje die je collega's niet snel vergeten! Offerte aanvragen

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Verrassend en creatief

Persoonlijk en betrokken

Kwaliteit tot in detail

zomerse familiedag op eigen locatie

Zomerse open dag of familiedag

Een open dag of familiedag is een gaaf zomerevenement. We toveren jullie eigen bedrijfslocatie om tot zomers familieplein waarbij je kunt kiezen uit verrassende thema’s. Bijvoorbeeld de Family Fun Day, met vertier voor jong en oud. Of kies jij voor het Cirque du Parade, met circusworkshops en parade amusement. Ook erg populair is het eigen Familie Pretpark met unieke doeattracties voor het hele gezin. Waar je ook voor kiest, Advance Events regelt het van A tot Z! Laat je inspireren en vraag een offerte aan.

zomerse beachparty organiseren

Beachparty met teambuilding activiteiten

Een zomerevent aan het strand waarin teambuilding centraal staat, is een uitstekende tool om het 'wij-gevoel' binnen jullie bedrijf te verbeteren. Samenwerking en plezier zijn het fundament. Het wordt een leuke dag met diverse activiteiten. En natuurlijk is het strand the place to be voor een onvergetelijk zomerevent. Een beachparty waarin teambuilding wordt gecombineerd met een leuke beach-bbq of strandfeest. Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

zomerborrel

Summer Vibes zomer­festival

Wil jij dit jaar een gezellig zomerfestival organiseren bij jullie op het bedrijf? Dan is het Summer Vibes Zomerfestival echt iets voor jou! Een zinderend zomerfeest met foodtrucks en barbecues, verrassend entertainment, swingende muziek en zomerse aankleding. Een zomerfeest dat je niet mag missen!

Wist je dat je ons Summer Vibes zomerfestival in een aantal thema’s kunt neerzetten? Zo is er ook een Ibiza Festival en het Backyard Festival waarin alles puur natuur is! Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan.

Cases zomerse feesten

We hebben een aantal relevante zomerse cases voor jou op een rijtje gezet.
Ieder zomerfeest, groot of klein, is maatwerk.

zomerfeest voor medewerkers

Onze rol tijdens jullie zomerevenement

Als evenementenbureau regelen wij jullie zomerevenement van A tot Z. Ieder onderdeel wordt tot in de puntjes verzorgd en we laten niets aan het toeval over. Op basis van jouw wensen creëren we een gaaf zomerfeest dat past bij jullie bedrijf. We regelen de locatie, boeken het amusement en entertainment en maken een origineel uitnodingstraject. Tijdens de uitvoering is onze eventmanager met zijn team al vroeg aanwezig om te zorgen dat alles perfect verloopt. We nemen we je alle zorgen graag uit handen, zodat jijzelf heerlijk kunt meegenieten!

Verrassend voorstel voor jullie zomerfeest ontvangen?

Ook voor jullie zomerfeest maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Een zomerfeest waarmee je indruk maakt en dat bijblijft! Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw zomerfeest, zomerborrel, zomerfestival of beachparty? Of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

De leukste zomerfeesten organiseer je met Advance Events!

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie zomerfeest, zomerborrel, beachparty of zomerbarbecue. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden.