Ho ho ho, zoek niet verder...
De leukste kerstborrel vind je hier!

Kerstborrel op het bedrijf

De leukste kerstborrel op eigen locatie

Wil jij een gezellige kerstborrel op het bedrijf organiseren? Ben je op zoek naar leuke ideeën, feestconcepten of inspiratie voor de invulling van jullie kerstevent (vanaf 100 personen)? Wij helpen je om de kerstborrel op de zaak dit jaar extra leuk te maken! Een kerstborrel waar iedereen blij van wordt en waarmee jij scoort! We hebben diverse borrelconcepten die je middels extra 'feestbouwstenen' zelf naar wens kunt uitbreiden. En wist je dat wij ook een heel gaaf kerstfestival en Winter Wonderland borrelconcept hebben? We vertellen je er graag alles over!

Waarom een kerstborrel organiseren?

Een kerstborrel is een mooi moment om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen jaar. Daarnaast is de kerstborrel hét moment om samen met het hele team de successen te vieren en het jaar op gezellige wijze af te sluiten. Een kerstborrel op het bedrijf werkt positief voor de teamspirit en brengt mensen bij elkaar. Daarnaast is de kerstborrel natuurlijk het uitgelezen moment om het kerstpakket of eindejaarsgeschenk uit te delen. Kortom, de kerstborrel is een onmisbaar evenement dat verrast, verbindt en versterkt!

Winter Wonderland kerstborrel

De Winter Wonderland borrel is een stijlvolle versie van de kerstborrel. Bij dit concept maken we gebruik van de fraaie steel-oak meubilairlijn en qua food werken we met smakelijke fashionfood gerechtjes die vanaf stoere industriële foodstations worden geserveerd. De Winter Wonderland kerstborrel is een ideaal concept wanneer je samen met je collega’s het jaar op stijlvolle wijze wilt afsluiten. We organiseren deze kerstborrel vanaf minimaal 100 personen. Interesse? Neem dan contact met ons op. Bellen kan ook: 010-7504400

Kerstborrel met BBQ of foodtrucks

Ook uniek is ons BBQ kerstborrel concept, waarbij op de Ofyr vuurschaal en in de Oklahoma BBQ Smoker de lekkerste gerechten worden bereid. Als lekkere snack of als volledige maaltijd. Je kunt ook kiezen voor de inzet van foodtrucks met lekkere winterse gerechten. Van een puntzak biologische friet tot een broodje Unox en van een malse winterburger tot een brotchen bratwurst… het wordt culinair ook een feest! Een kerstborrel met foodtruck is er vanaf 125 personen.

Kerstborrel in winterse festivalsfeer

Een kerstborrel als winterfestival is heel populair. Advance Events brengt een kerstfestivalconcept waarbij we jullie bedrijfsruimte inrichten als winters festivalplein. Foodtrucks, olieton-statafels met prikverlichting, houten kersthuisjes, gezellige muziek, koek en zopie, gluhwein, kerstbomen en prachtige winterdecoraties… het ontbreekt werkelijk aan niets! Met pipe & drapes en winterse fotodoeken verkleinen we grote ruimtes tot een gezellige feestzaal. Je kunt de kerstfestival-borrel ook buiten organiseren, waarbij we gebruik maken van tenten, vuurkorven en terrasheaters. De kerstfestival borrel is er vanaf minimaal 150 personen.

Catering en entertainment

We zorgen niet alleen voor de inrichting en de winterse decoratie. Ook de catering is volledig op het kerst- en winterthema aangepast. Zo serveren wij winterse gerechten zoals een broodje Unox, bratwurst, flammkuchen of winterburger. Naast foodtrucks hebben wij ook hele leuke Oostenrijkse winterhuisjes. Natuurlijk zijn de warme chocolademelk en glühwein standaard tijdens de kerstborrel. We zorgen voor swingende muziek en leuke doe-activiteiten zoals boomstamzagen, spijkerslaan, curling en Oud-Hollands sjoelen. Vraag een offerte aan! Wij leveren deze onderdelen alleen in combinatie met een totaalevent.

Kerstmarkt of kerstpakket

Helaas zijn alle data voor een live kerstmarkt in 2023 al volgeboekt. We hebben wel twee hele leuke alternatieven! Bij het ‘shop & party concept' kies jij als opdrachtgever in het voortraject een aantal geschenken uit, die daarna op een website voor de collega's worden gepresenteerd. Vervolgens kiezen de medewerkers één van deze kerstgeschenken, die wij dan tijdens het kerstevenement uitdelen vanuit een kersthuisje. Je kunt ook kiezen voor het ‘party & shop concept’. Hierbij ontvangen de gasten tijdens het kerstevenement een voucher met code waarmee men thuis de 3D online kerstmarkt kan bezoeken. Neem contact op voor meer informatie.

Onze rol tijdens jullie kerstborrel

Wij regelen jullie kerstborrel van A tot Z waarbij we niets aan het toeval overlaten! Onze eventmanagers hebben er plezier in om hardop met je mee te denken. We komen met leuke ideeën en geven je in het voortraject allerlei tips en adviezen. Tijdens de uitvoering wordt alles tot in de puntjes door ons geregeld. De catering, aankleding, bediening, amusement, entertainment…. aan alles wordt gedacht. Onze eventmanager, gedurende de voorbereiding en uitvoering jouw vaste contactpersoon, ziet erop toe dat alles feilloos wordt geregeld, zodat jij zelf zorgeloos van de kerstborrel kunt genieten!

Kerstborrel in externe feestlocatie

Lukt het niet om de kerstborrel op jullie eigen locatie te vieren? In dat geval kunnen wij je helpen om een sfeervolle externe feestlocatie te vinden. Door heel Nederland hebben wij verschillende feestlocaties waar een kerstborrel kan plaatsvinden. Van sfeervolle boerderijen en oude forten tot eigentijdens partylocaties en industriële locaties. De keuze is enorm. In Rotterdam en Amsterdam hebben we tevens diverse partyschepen waarop de kerstborrel kan plaatsvinden. Benieuwd welke locatie we voor jouw kerstborrel aanbieden? Vraag een offerte aan.

De kerstborrel was nog nooit zo leuk als dit jaar!

"Dit was de leukste kerstborrel sinds jaren!" Dat is een veel gehoorde opmerking wanneer collega's van onze opdrachtgevers hebben genoten van het kerstevenement dat wij voor hen organiseerden. Wil jij dat WOW-effect ook ervaren voor jullie kerstborrel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Je kunt ons natuurlijk ook bellen via telefoon 010-750400.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie kerstborrel

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie kerstborrel. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.