Familiedag op eigen locatie organiseren

Verrassende familiedag op jullie eigen terrein...
Een veelzijdig evenement voor jong en oud!

FAMILIEDAG OP EIGEN LOCATIE

Familiedag op eigen locatie organiseren

Een familiedag op eigen locatie is een verrassend event om werknemers en hun gezinnen samen te brengen voor een leuke en informele dag. Het is dé gelegenheid om de banden te versterken en met elkaar te ontspannen. Vrolijke muziek, kleurrijke versieringen en vertier voor jong en oud. Geniet samen met je gezin en je collega’s van de gezellige en informele sfeer! Het wordt een onvergetelijke dag met bijzondere WOW-momenten en verrassende ontmoetingen. Een dag waarop nieuwe herinneringen worden gemaakt en waarover men nog lang napraat!

ideeen Familiedag op het bedrijf
Familiedag met pretpark op eigen terrein

Een familiedag op eigen locatie organiseren?

Er zijn vele momenten waarbij een familiedag het ideale event is om te organiseren. Een opening, een jubileum, een verbouwing of bijvoorbeeld om binding te houden met de achterban. Een familiedag op eigen locatie brengt vertier voor jong en oud. Met een rondleiding geef je een kijkje achter de schermen. Een unieke ervaring waarbij ook het thuisfront alle ins en outs van jullie bedrijf leert kennen. Daarnaast is het een ideale gelegenheid om het thuisfront te bedanken. Advance Events helpt je graag om jullie familiedag op eigen locatie tot een onvergetelijk succes te maken!

Familiedag in de fabriek organiseren

Onze rol voor jullie familiedag op eigen terrein

Onze rol tijdens jullie familiedag op eigen locatie is veelzijdig. Feitelijk kun je vooraf zelf bepalen waarvoor je ons wilt inzetten. We kunnen de gehele organisatie voor je uit handen nemen, maar je kunt ons ook inzetten voor onderdelen. We creëren een verrassend plan, afgestemd op jullie doelgroep.

Aansluitend zorgen we ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld. Aankleding, decoraties, rondleidingen, catering en ook bijvoorbeeld het creëren van een leuke uitnodiging komt aan bod. Tijdens de uitvoering zorgt onze eventmanager ervoor dat de familiedag perfect verloopt, zodat jij je handen vrij hebt en zelf heerlijk kunt meegenieten!

Wat Advance Events jou beloofd

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat events georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

Evenementenbureau voor een familiedag

Jullie eigen familiefestival

Ken je het familiefestival al? Een supergezellig festivalconcept dat speciaal wordt ingevuld voor jullie familiedag op eigen locatie. Jullie eigen terrein wordt omgetoverd tot festivalplein met leuke festival onderdelen zoals foodtrucks, doe-amusement, een kidscorner en volop gezelligheid. Stretchtenten, festivaldecoraties en typisch festival entertainment ontbreekt natuurlijk niet. Laat je verrassen en vraag een vrijblijvende offerte aan voor jullie familiefestival op het bedrijf.

Cases ter inspiratie

We hebben een aantal relevante cases voor je op een rijtje gezet. Iedere familiedag, groot of klein, is maatwerk.

Familiedag met rondleidingen

Familiedag organiseren als open dag

Een familiedag op eigen locatie kan heel goed dienen als een open dag voor het bedrijf. Naast de medewerkers met hun gezinsleden, kun je ook leveranciers, omwonenen of andere belanghebbenden uitnodigen om een kijkje op het bedrijf te komen nemen. Advance Events heeft veel ervaring in de organisatie van open dagen voor allerlei soorten bedrijven. The Greenery, APM Terminals, Mokveld, Nolet, Koppert, grote en kleine bedrijven waarvoor wij een open dag hebben mogen organiseren. We komen graag vrijblijvend met je in contact om te brainstormen over de invulling van jullie familiedag of open dag op eigen locatie. Bellen kan ook: 010 - 750 4400.

familiedag organiseren met eventbureau

VCA, registratie, veiligheid... voor ons allemaal vanzelfsprekend

Advance Events staat bekend om de uitstekende organisatie van open dagen op bedrijven waar extra aandacht nodig is voor de veiligheid. Denk hierbij aan de petrochemie, de havens, containerterminals maar ook voedselverwerkende bedrijven. Als het gaat om veiligheid, CVA, gasten registratie, HACCP of andere specifieke voorwaarden, dan ben je bij Advance Events aan het juiste adres! Zelfs de inzet van een veiligheidskundige is mogelijk. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Verrassend voorstel voor jullie familiedag op eigen locatie ontvangen?

Ook voor jullie familiedag op eigen locatie maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw familiedag of open dag? Of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie familiedag op eigen locatie

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie familiedag op eigen terrein. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.