Publieksfeest organiseren

Een publieksfeest lijkt een droom...
Advance laat deze uitkomen!

Episch publieks­feest organiseren

Episch publieks­feest organiseren

Wil je als gemeente, overheidsinstelling of bedrijf een publieksfeest organiseren? Dan kan Advance Events je zeker helpen! Een bewonersfeest, wijkfeest, Koningsdag feest, dorpsfeest, openingsfeest of een ander soort publieksevenement... wij kunnen het event van A tot Z voor je regelen! Ook co-productie is mogelijk.

De afgelopen jaren hebben wij voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers publieksfeesten mogen organiseren. Tienduizenden gasten genoten van epische optredens van bekende en minder bekende artiesten die wij voor hen verzorgden. Voor welke gelegenheid wil jij een publieksfeest organiseren? We gaan graag met je in gesprek om te bekijken wat wij voor jullie publieksevenement kunnen betekenen.

Publieksfestival organiseren
Evenementenbureau voor publieksfestivals

Doelstelling van het publieks­feest

Een publieksfeest kan diverse doelstellingen hebben. Je kunt een mensen bedanken, samen iets vieren of het publieksevent inzetten als een vorm van binding. Ook kan je een publieksfeest inzetten als opening van een publieke locatie of voor de viering van een gemeentelijk jubileum. Of wat dacht je van een Koningsdagfeest, Bevrijdingsfeest of zomerfeest? Evenementenbureau Advance Events kan alle onderdelen van het publieksfeest tot in de puntjes voor je regelen. We luisteren naar jouw wensen en brengen creatieve ideeën voor het publieksevent tot leven. Wij kijken, denken en plannen ver vooruit. Niets laten wij aan het toeval over en ieder detail bereiden wij aandachtig voor. Waarom wij dat doen? Zodat jijzelf ook zorgeloos kunt genieten van de organisatie, het publieksfeest zelf én de herinnering achteraf. Daar doen wij alles voor!

Bureau voor publieksfeesten

Onze rol tijdens jullie publieks­feest

Evenementen organiseren is onze tweede natuur. Sinds onze oprichting in 2006 hebben wij vele grote en kleine feesten mogen organiseren. Feestelijke evenementen in opdracht van gemeenten, het bedrijfsleven en allerlei publieke organisaties. Onze eventmanagers staan in de startblokken om ook van jullie publieksfeest een groot succes te maken! We kunnen alles voor jullie publieksevenement regelen: van de locatie, het vergunningstraject, de AV-techniek en alle facilitaire voorzieningen tot zaken als amusement, entertainment en catering. Ook belangrijke onderdelen zoals crowd control en veiligheid kunnen wij in overleg met de veiligheidsregio voor jou coördineren. Maar ook aspecten als artiestenopvang, communicatie en milieu service. Je kan zelf bepalen of je de totaalorganisatie aan ons uit handen geeft of liever kiest voor coproductie.

Ideeen voor publieksfeesten

Bekende artiesten op jullie publieksfeest

Wanneer jullie bekende artiesten willen laten optreden tijdens jullie publieksfeest, kunnen wij je als geen ander informeren. We hebben inmiddels heel wat optredens van DJ's, zangers, zangeressen, bands en bekende artiesten voorbij zien komen. Denk aan Tino Martin, Kensington, Diggy Dex, Edsilia Rombley, Maan, Jeroen van der Boom, René Froger, Dotan, Kris Kross Amsterdam, The Dirty Daddies, Gerard Joling, Broederliefde... We kennen menig artiest persoonlijk. Naast het verlenen van assistentie bij het boeken van artiesten, zorgen wij ook voor de artiestenbegeleiding. We checken de riders op de gewenste voorzieningen en regelen alles wat hiervoor nodig is: van spiegels tot handdoeken en van flesjes water tot blauwe M&M's. Ook creëren wij een backstage area en zorgen wij voor beveiliging. Kortom, ook als het gaat over artiesten laten wij niets aan het toeval over!

Publieksevenementen die wij organiseren

Een publieksfeest kan je op verschillende manieren vormgeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een theatervoorstelling, een festival, een feest of een sportieve activiteit. Maar ook de intocht van Sinterklaas of de viering van 5 mei is feitelijk een publieksfeest. Advance Events heeft inmiddels heel wat leuke publieksevents voorbij zien komen en helpt ook jou graag verder.

We zijn benieuwd welk type publieksfeest jij wilt organiseren. Zullen we eens kennismaken? Dan vertellen wij je alles over onze mogelijkheden! We werken op basis van uurtarief. Aan ieder project worden er altijd twee eventmanagers toegewezen, zodat de continuïteit gewaarborgd is. De eventmanagers die de voorbereidingen doen, zijn ook tijdens de uitvoering actief. Dit voorkomt communicatieruis en houdt de lijntjes kort. Wel zo handig.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Evenementenbureau Advance Events is graag jouw eventpartner!

Advance Events is als evenementenorganisator graag de eventpartner voor gemeenten en grote bedrijven. We organiseren uitsluitend publieksevents in opdracht van anderen. We komen graag met je in contact om jouw wensen voor een publieksfeest te bespreken en onze mogelijkheden nader toe te lichten. Neem contact met ons kantoor op via 010 - 750 4400 of stuur een bericht.