Zomer barbecue organiseren op eigen locatie

Een zomerse barbecue in festival sfeer...
daar maak je vrienden mee!

Zomerbarbecue festival op eigen locatie

Zomerbarbecue festival organiseren

Het Zomerbarbecue Festival is een zomerfeest voor de lekkerbekken! Heerlijke, grote stukken vlees, lekkere visgerechten en vegetarische specialiteiten worden op de Oklahoma BBQ smoker en de houtgestookte Ofyr vuurschaal voor je ogen bereid. Kraakvers, ambachtelijk en veelal uit de streek. Verfrissende drankjes en swingende muziek maken het compleet. Met dit zomerevent maak je vrienden! Advance Events organiseert het BBQ event tot in de puntjes, zodat jij met een gerust gevoel kunt meegenieten!

barbecue ideeen voor bedrijven
Waarom een zomerbarbecue organiseren

Waarom een zomerbarbecue festival organiseren?

Het zomerbarbecue festival is een geweldig zomerevent om je collega's bij elkaar te brengen en samen te genieten van lekker eten en goed gezelschap. Het is een verrassende manier om de teamspirit te versterken en zorgt ervoor dat jullie bedrijf bekend staat als leuke werkgever.

Maar hoe organiseer je een zomerbarbecue zonder zorgen en hoe maak je het evenement uniek? Als deskundig eventpartner kan Advance Events je helpen. We geven je verrassende ideeën en zorgen voor een invulling die past bij jullie bedrijf.

entertainment voor de zomerbarbecue

Onze rol voor jullie zomerbarbecue

Onze rol voor jullie zomerbarbecue is veelzijdig. We creëren een verrassend concept. We zorgen voor een barbecue experience met de lekkerste gerechten waarbij je je vingers aflikt. Ook zorgen we voor een zomerse aankleding, compleet met terrasmeubilair, partytenten en kleurrijke decoraties. We geven je tips en adviezen over gaaf entertainment en regelen zaken als de uitnodiging, techniek en facilitair. Kortom, we regelen alles van A tot Z, zodat jij zonder zorgen kunt genieten!

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat feesten georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

zomer evenement met bbq

Verrassende ijsco's voor jouw zomerbarbecue

Na zo'n uitgebreide zomerbarbecue mag een cool dessert natuurlijk niet ontbreken! Ken je de Ice Rolls al? Op een ijskoude teppanyakiplaat wordt terplekke sortbet-ijs gemaakt, dat vervolgens wordt opgerold en met toppings, slagroom en vers zomerfruit wordt geserveerd. Ook populair zijn de Ben & Jerry's icecreams of de mini Magnum ijsco's die wij vanuit een bellytray uitserveren. Dat wordt genieten!

zomerfeest met barbecue voor bedrijven

Proosten met ijskoude zomerbiertjes!

Een zomerbarbecue is niet compleet zonder verfrissende zomerdrankjes. In grote zinken teilen met crushed ice presenteren wij ijskoude zomerbiertjes met en zonder alcohol. We zorgen ook voor heerlijke zomerwijnen met Pinot Grigio uit Italië, een elegante Chardonnay uit Chili en een fruitige Merlot rosé. En natuurlijk ontbreken de jars met infused icewater met zomerfruit niet. Wie weet kies jij ook nog voor onze Gin-Tonic bar of cocktailbar? Dan is het helemaal compleet... Cheers!

borrelen met barbecue feest

Muziek tijdens jullie zomerbarbecue festival

Natuurlijk mag goede muziek op jullie zomerbarbecue niet ontbreken! Wij hebben verschillende mogelijkheden. Zo kan je kiezen uit hippe DJ’s, eventueel aangevuld met een saxofoon of percussie. Populair is ook het Volkswagen DJ busje. En wat dacht je van live acts zoals Johnny & de Gangsters of Love, die met hun Cadillac plotseling het festivalplein oprijden? Of de band SoundTrek, die vanuit een opengezaagde carvan optreed? De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem contact op.

Entertainment voor jullie zomerbarbecue

Voor het barbecuefestival hebben wij verrassend amusement. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Volkswagen fotobusje? Ook erg populair is de karaoke caravan waar je met 8 andere collega's je eigen karaokewedstrijd kan houden. Uniek is onze festivalschommel en een reactiespel in een Oost-Duitse Trabant. Zelfs een zweefmolen, een mobiele escape room of Formule 1 amusement, kunnen wij voor je regelen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Verrassend voorstel voor jullie zomerbarbecue ontvangen?

Ook voor jullie zomerse barbecue evenement maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw wensen en passend bij jullie bedrijf. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw zomerbarbecue festival of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen?

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie zomerbarbecue

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie zomerbarbecue of zomerborrel op jullie eigen locatie. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Neem contact met ons op.