officiele opening organiseren

De opening is er maar één keer...
Toch zou je dit dagelijks willen doen!

Feestelijke officiële opening

Officiële opening organiseren

De bouw is klaar en de verhuisdozen zijn uitgepakt… Het is eindelijk tijd voor de officiële opening van het nieuwe of vernieuwde bedrijfspand! Je bent zó trots dat je ernaar uitkijkt om dit mooie moment met iedereen te delen. Na de feestelijke (her)opening zijn alle klanten, relaties en genodigden net zo trots als jij!

Weet jij al welke invulling je aan de officiële opening gaat geven? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wordt het een zakelijke bedrijfsopening met openingsreceptie, of kies je voor een spectaculair openingsfeest? Misschien past juist een openingsfestival op het eigen terrein goed bij jullie bedrijf? Of wat dacht je van een feestelijke opening met een open dag voor alle klanten en relaties? Welk openingsevenement ook je voorkeur heeft, Advance Events zorgt voor een verrassende invulling!

Openingsfeest
Officiële opening

Waarom een officiële opening organiseren?

De opening van een nieuwe bedrijfslocatie is een belangrijk moment. Het betekent dat je bedrijf groeit, dat er een extra vestiging bijkomt of dat er een bedrijfsverhuizing plaatsvindt. In alle gevallen is het een mijlpaal die je samen met je relaties en medewerkers wilt vieren! Wie nodig jij allemaal uit voor jullie bedrijfsopening?

Zodra je weet wie je wilt uitnodigen voor de officiële opening, adviseren wij je over de invulling van het openingsevent. Een bedrijfsopening is een ideaal moment om de onderlinge band met klanten, werknemers en stakeholders te versterken. Voor zakelijke relaties is een openingsreceptie of open huis altijd een succes. Je kan ook kiezen voor een open dag of een zakelijk openingsfestival en ook een spetterend openingsfeest valt altijd in de smaak. Voor welke feestelijke opening je ook kiest, Advance Events kan je helpen met de creatie en organisatie.

bedrijfsopening ideeën

Onze rol tijdens jullie bedrijfsopening

Een officiële opening organiseren is als een live uitzending. Het moet in één keer goed. En daar staat Advance Events garant voor! Wij bereiden elk detail van de opening aandachtig voor en nemen je alle zorgen uit handen. Je kan zelf bepalen welke onderdelen je in eigen regie wilt doen en waar je onze assistentie kunt gebruiken. Samen zorgen we ervoor dat jullie bedrijfsopening een succes wordt!

We luisteren goed naar jouw wensen en bedenken desgewenst een creatief plan voor de officiële opening. Daarna regelen wij alles dat nodig is voor het openingsevent: van catering tot techniek en van entertainment tot give-away. We geven je advies over interessante gastsprekers en spectaculaire openingsacts en als je wilt helpen we je met het uitnodigingstraject voor het openingsfeest. We laten niet aan het toeval over!

openingsevenement

Partytenten, techniek, facilitair en meer

Soms is er in het nieuwe pand onvoldoende ruimte om de openingsreceptie of het openingsfeest te geven. In dat geval kan een fraaie partytent op jullie parkeerterrein uitkomst bieden. We hebben voor iedere gelegenheid een passende tent: van pagodetent tot stijlvolle boogtent en van flextent tot een volledig transparante tent.

Ook alle facilitaire voorzieningen die nodig zijn regelen wij voor je. Van toiletaccommodaties tot elektra en van parkeerbeheer tot pendeldiensten. Maar ook zaken als vlaggenmasten, walkway's, toegangsregistratie, hospitality hostesses en de naambadges. Samen met onze culinaire partners verzorgen we de catering en onze decorateur zorgt voor de mooiste decoraties. Kortom, het openingsevenement wordt van A tot Z door ons geregeld, zodat jij zonder zorgen kunt genieten!

Officiële opening nieuw pand

Bijzondere openings­acts voor de officiële opening

Je kunt kiezen uit diverse bijzondere openingsacts. Voor ieder type bedrijf is er een passende openingshandeling te vinden. Ook als het gaat om maatwerk openingsshows helpt evenementenbureau Advance Events je verder! En wist je dat je ons ook kan inschakelen voor uitsluitend de openingsact of openingsshow?

Tijdens de vele openingsevenementen die wij organiseerden, zijn er al heel wat openingacts voorbijgekomen. Van het inpakken van een pand met een grote strik tot enorme valdoeken, vuurwerkshows en flashschermen. Soms kozen opdrachtgevers voor een kleine openingsact, zoals het doorknippen van een bedrukt lint. Veel bedrijven kozen voor een spectaculaire openingsshow. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jullie openingsact te bespreken.

De mogelijkheden voor jullie officiële opening

Welk openingsevenement ga jij organiseren? Wordt het een openingsreceptie, een openingsfestival of een openingsfeest? Of denk je aan een relatie event waarin gastsprekers een rol spelen? We komen graag bij je langs om vrijblijvend te brainstormen over de feestelijke opening van jullie nieuwe bedrijfspand.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw officiële opening? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie bedrijfsopening? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie officiële opening

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie klantendag. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.