Personeelsweekend of Bedrijfsweekend organiseren

Een bedrijfsweekend met fun & WOW-momenten...
Onvergetelijk en van A tot Z top geregeld!

Bedrijfsweekend organiseren

Uniek bedrijfsweekend organiseren

Wil je een onvergetelijk bedrijfsweekend organiseren? Een verrassend weekend vol met fun & adventure en once in a lifetime activiteiten? Een teamweekend dat speciaal voor jullie is bedacht en geen 13 in het dozijn invulling heeft. Een personeelsweekend met onverwachte ontmoetingen en bijzondere WOW-momenten? Dan is Advance Events graag je eventpartner. Gebaseerd op jouw wensen creëren wij een uniek maatwerk programma dat past bij jullie bedrijf en medewerkers. Het weekend wordt van A tot Z door ons voor je geregeld, zodat jij zelf kan meegenieten!

personeelsweekend organiseren

De voordelen van een evenementenbureau voor jullie bedrijfsweekend

Wanneer je Advance Events inzet als evenementenbureau voor jullie bedrijfsweekend, dan profiteer je van vele voordelen. Met ruim 18 jaar ervaring hebben wij heel wat kennis en kunde opgedaan om te zorgen dat tijdens jullie teamweekend alles perfect verloopt. We creëren een unieke invulling, waarin diversiteit, keuze programma's en tijd voor gezelligheid en ontspanning centraal staan. Actief, passief, avontuurlijk of cultureel... alles komt voorbij. We regelen jullie personeelsweekend tot in detail, waarbij we niets aan het toeval overlaten. Je kunt zelf heerlijk meegenieten, want onze Eventmanagers staan 24/7 paraat.

bedrijfsweekend organiseren

Wanneer een bedrijfs­weekend organiseren?

Een bedrijfsweekend organiseren kan op veel momenten. Ter gelegenheid van een bedrijfsjubileum, als invulling van het personeelsfeest of bijvoorbeeld als teambuilding. Tijdens een personeelsweekend worden banden versterkt en leer je elkaar op een heel ander manier kennen. En dat werkt! De organisatie van een personeelsweekend kost veel tijd en je moet aan honderd en één dingen denken. Advance Events heeft veel ervaring en helpt je graag met verrassende ideeën en een invulling die past bij jullie bedrijf. Je kunt de organisatie van het weekend met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Onze rol tijdens jullie bedrijfsweekend

We starten met de creatie van een verrassend plan voor jullie bedrijfsweekend. We dragen je voorbeelden aan voor activiteiten, locaties en regio's waar je naar toe kan. Samen met jullie wordt de definitieve invulling bepaald, waarna wij starten met het uitnodigingstraject. We leggen alle locaties en activiteiten vast, nodigen je uit voor een locatiebezoek en maken een gedetailleerd draaiboek. We geven je tussendoor interessante tips en adviezen en regelen het vervoer. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Tijdens het weekend zelf is onze eventmanager 24/7 aanwezig om alles te coördineren.

Hotel, bungalows of glamping?

Wij werken met diverse overnachtingslocaties door heel Nederland en in de Belgische Ardennen. Voor jullie bedrijfsweekend is er van alles mogelijk. Kiezen jullie voor de luxe van een hotel, of spreekt een bungalowpark meer aan? Of zijn jullie echte avonturiers en wordt het een glamping? Daarnaast regelen we ook de locaties die tijdens het programma worden ingezet voor bijvoorbeeld een lunch, diner of feestavond. Van eventcenter tot industriële locatie en van stijlvol kasteel tot een stretchtent midden in de bossen... echt alles is mogelijk! Wij regelen het voor je!

weekendje weg met personeel

Ideeën en mogelijkheden bedrijfsweekend

Wij hebben al heel wat personeelsweekends mogen organiseren. Stuk voor stuk bijzondere teamweekends. Een paar voorbeelden:

Bijvoorbeeld een weekend in de regio Amersfoort, waarbij je zelf op een shovel mag rijden en waarbij jullie samen een kettingreactie bouwen. Of een programma in Noord Holland met Jan Soldaat, waarbij je zelf legertrucks gaat besturen. Of het programma op de Veluwe met een high-rope parcours en het zelf vliegen met een Cessna. En wat dacht je van een weekend in Friesland met skûtsjesilen en fierljeppen. Ook erg populair is het avontuurlijke programma op Ameland met blokarten en strandactiviteiten en het weekend in Limburg met grotfietsen. In de Ardennen hebben we een gaaf 3-daags programma met een high rope parcours, 4wheel driving, quadrijden, e-steps, paintball en bijlwerpen.

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat events georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

Bekijk voorbeelden van bedrijfsweekends:

Weekend weg met de zaak

Feestelijk jubileum­weekend organiseren

Vieren jullie een bedrijfsjubileum? Dan is een jubileumweekend een aanrader! Een bedrijfsweekend is een prachtige manier om het jubileum te vieren en iedereen, dus ook het thuisfront, te bedanken voor de inzet en loyaliteit. We creëren een maatwerk jubileumweekend met verrassende activiteiten, onverwachte momenten en natuurlijk een feestavond. We hebben programma's door heel Nederland.

Verrassend voorstel voor jullie bedrijfsweekend ontvangen?

Ook voor jullie bedrijfsweekend of jubileumweekend maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw personeelsweekend of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Eventpartner voor een spraakmakend bedrijfsweekend vanaf 50 personen

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de organisatie van jullie bedrijfsweekend, personeelsweekend of jubileumweekend. We hanteren een minimum van 50 personen. Onze programma's zijn veel meer dan 'zomaar een weekend weg' en de tarieven zijn hiermee in lijn. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden.