Bedrijfsjubileum organiseren

Een zakelijk jubileum...
Een mijlpaan die gevierd moet worden!

Bedrijfsjubileum organiseren

Onvergetelijk bedrijfsjubileum organiseren

Bestaat jullie bedrijf 10, 25, 50 of zelfs 100 jaar? Dan is dit hét moment om een verrassend bedrijfsjubileum te organiseren! Het jubileumevenement is een gelegenheid waarop je als bedrijf écht uitpakt, met trots terugblikt en vol energie vooruitkijkt! Advance Events helpt je om van jullie bedrijfsjubileum een grandioos succes te maken!

Een bedrijfsjubileum is als een live-uitzending. Je krijgt maar één kans en het moet in één keer goed. Vanuit onze jaren lange ervaring komen we met een verrassend idee voor de invulling van jullie bedrijfsjubileum, afgestemd op jullie wensen en doelstelling. We komen graag eens langs voor een vrijblijvend informatief gesprek, waarbij we je inspireren met ideeën. Aansluitend bedenken wij een verrassend concept voor een onvergetelijk jubileumevenement. Interesse? Neem contact met ons op.

zakelijk jubileum organiseren
Jubileumfeest organiseren

Hoe vieren jullie het bedrijfsjubileum ?

Een bedrijfsjubileum is een mijlpaal die je samen met jouw medewerkers, klanten, relaties en stakeholders wilt vieren. Het is een mooi moment om de onderlinge banden weer eens extra te versterken en iedereen te bedanken voor hun loyaliteit en inzet. Daarnaast kan het bedrijfsjubileum het hele jaar door worden gebruikt voor allerlei communicatie- en marketing acties.

Advance Events is al vele jaren actief in de organisatie van bijzondere jubileumevenementen en we hebben al heel wat bedrijfsjubilea mogen verzorgen. De ene keer ging het om een chique avondprogramma, de andere keer was het een spannende rally voor kleine groepjes relaties. De invulling van het bedrijfsjubileum wordt volledig aangepast op het bedrijf en de doelgroep. Luxe en stijlvol of juist informeel en gezellig. Het wordt sowieso onvergetelijk! In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag alles over de mogelijkheden. Bel ons via telefoon 010 - 750 4400.

zakelijk jubileum organiseren

Onze rol tijdens jouw bedrijfsjubileum

Er komt heel wat kijken wanneer je een bedrijfsjubileum organiseert. Advance Events kan je hierbij helpen. Je kunt de gehele organisatie aan ons uit handen geven, of ons inschakelen voor die onderdelen die jij liever uitbesteed. Onze eventmanagers zorgen ervoor dat ook jullie jubileumevenement van A tot Z feilloos wordt geregeld en dat er niets aan het toeval wordt overgelaten.

We nemen je alle zorgen rondom de voorbereiding en uitvoering van het jubileumevenement graag uit handen. Wij kijken, denken en plannen ver vooruit en bereiden elk detail aandachtig voor. We zorgen voor een verrassend concept, dragen diverse locatiesuggesties aan en zorgen voor bijzonder entertainment. Ook onderdelen als de catering, de techniek, facilitaire voorzieningen en zelfs het uitnodigingstraject kunnen we voor je regelen. Wij ontzorgen je volledig, waardoor jij zelf je handen vrij hebt en kan meegenieten van het event.

jubileumfeest in eigen locatie

Locatie voor het bedrijfsjubileum

Een jubileumevenement of jubileumfeest kan natuurlijk op verschillende locaties plaatsvinden. Nederland kent heel wat bijzondere feestlocaties. Van stoer en robuust tot stijlvol en klassiek, voor elk evenement is er een geschikte eventlocatie. Maar wat dacht je ervan om het bedrijfsjubileum in het eigen bedrijfspand te organiseren? In dat geval wordt een bedrijfshal of magazijn volledig omgebouwd tot feestzaal. En wanneer er in het pand onvoldoende ruimte is, zorgen wij voor een fraaie partytent op het parkeerterrein.

Ook alle facilitaire voorzieningen die dan nodig zijn verzorgen wij. Van toiletaccommodatie tot elektra aggregaat en van parkeerwachters tot pendeldiensten. Maar ook zaken als vlaggenmasten, extra verwarming, toegangsregistratie, AV-techniek tot aan de naambadges en give-away's. Samen met onze culinaire partners verzorgen we de catering precies zoals jij het wilt. Kortom, voor welke locatie jij ook kiest, het hele jubileumfeest wordt van A tot Z door ons geregeld, zodat jij zonder zorgen kunt genieten! We informeren je graag over de locatiemogelijkheden voor jouw bedrijfsjubileum.

bedrijfsjubileum organiseren

Welk type jubileumevent heeft jouw voorkeur?

Er zijn talloze manieren om een bedrijfsjubileum te vieren. Kies je voor een evenement op het eigen bedrijf? Dan kan je denken aan een feestelijke open dag, een klantendag of een jubileumreceptie. Ook erg populair is het jubileumfestival op het eigen terrein. Of ga je toch liever voor een onvergetelijk jubileumfeest op een externe eventlocatie? Waar je ook voor kiest, Advance Events helpt je verder.

We komen graag bij je langs om de mogelijkheden voor een jubileumevenement te bespreken. Aan de hand van jullie wensen volgt een brainstormsessie waarbij we samen met jou de juiste invulling voor het jubileum bedenken. We komen ook met verrassende ideeën hoe je het bedrijfsjubileum het hele jaar door kunt inzetten. We geven je niet alleen ideeën voor het jubileumfeest, maar ook bijvoorbeeld een jubileumontbijt, een jubileumborrel tot een actief zomerevent rondom het jubileum. Benieuwd hoe wij jouw bedrijfsjubileum invullen? Neem contact met ons op! Belllen kan ook: 010 - 750 4400.

De mogelijkheden voor jullie bedrijfsjubileum

De mogelijkheden voor jullie bedrijfsjubileum zijn eindeloos. Van een kleinschalige klantendag tot een groots jubileumfeest. Of wat dacht je van een jubileumweekend of een jubileumfestival op het eigen terrein? Wij organiseren onvergetelijke jubileumevents met impact!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw bedrijfsjubileum? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie jubileumfeest of jubileumevent? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie bedrijfsjubileum

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie bedrijfsjubileum. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.