Kerstevenementen organiseren met evenementenbureau Advance Events

De leukste kerstevenementen
organiseer je met Advance Events

Kerstevenementen voor bedrijven

Kerstevenementen voor bedrijven

Op zoek naar verrassende kerstevenementen voor bedrijven ? Laat je inspireren door de feestmogelijkheden van evenementenbureau Advance Events. Creatief, verrassend en supergezellig. Of het nu gaat om een kerstborrel, een kerstfeest, een kerstfestival bij jullie op kantoor of een maatwerk eindejaarsfeest, er zijn diverse mogelijkheden. Wij organiseren kerstevents vanaf minimaal 100 gasten. Bekijk hieronder onze kerstevents.

Kerstevenementen voor het bedrijfsleven
gezellig borrelen tijdens de kerstborrel op de zaak

Kerstborrel

Vaak organiseren wij de kerstborrel bij onze opdrachtgevers op kantoor. Binnen no-time bouwen wij het bedrijfsrestaurant, de hal of het kantoor om tot een feestruimte waar je gezellig kunt borrelen. We hebben speciale winterse kersthuisjes die ook op een kantoor geplaatst kunnen worden. Ideaal als foodunit of als winterse bar. Wil jij ook een supergezellige kerstborrel op kantoor organiseren? Wij maken graag een offerte. Lees meer over de kerstborrel via de button hieronder. Vanaf 100 personen.

Kerstfeest voor het personeel - personeelsfeest

Kerstfeest

Wil je het jaar afsluiten met een swingend kerstfeest of eindejaarsfeest? Ook dan is Advance Events graag je eventpartner! Wij organiseren feesten zowel in jullie eigen locatie of in een mooie feestlocatie in Nederland. Zoek je een centrale plek midden in Nederland voor jullie kerstfeest? Geen probleem, want wij werken met de meest vooraanstaande partylocaties door heel Nederland. Daarnaast hebben we zelf alles in huis om ook jullie magazijn, loods of fabriekshal om te bouwen tot feestruimte in kerstsfeer. Zelfs partytenten kunnen wij voor je regelen. Vanaf 100 personen.

Kerstfestival

Een kerstfestival is een gezellig en sfeervol kerstevenement dat voor ieder wat wils biedt! Het kerstfestival vindt plaats op jullie eigen locatie en is daarmee vrij voor de WKR en dat scheelt geld! We nemen jou en je collega's mee in een prachtige kerstbeleving! Als je aankomt wordt je aandacht getrokken door honderden lichtjes en gezellige kerstmuziek. Overal waar je kijkt staan kerstbomen en prachtige winterdecoraties. Er is van alles te doen. Curling, spijkerslaan, er is zelf een X-mas photobooth. Er staan vuurkorven en de heerlijke geur van lekkere wintergerechten komt je tegemoet. Van flammkuchen tot bratwurst en van winterburgers tot poffertjes. Vanaf 150 personen.

Kerstmarkt of geschenk

Je collega's zelf het kerstpakket laten uitkiezen op de kerstmarkt? Ook daarvoor heeft Advance Events diverse mogelijkheden. Helaas zijn alle data voor een live kerstmarkt in 2023 al volgeboekt. We hebben wel twee hele leuke alternatieven! Bij het ‘shop & party concept' kies jij als opdrachtgever in het voortraject een aantal geschenken uit, die daarna op een website voor de collega's worden gepresenteerd. Vervolgens kiezen de medewerkers één van deze kerstgeschenken, die wij dan tijdens het kerstevenement live uitdelen vanuit een kersthuisje. Je kunt ook kiezen voor het ‘party & shop concept’. Hierbij ontvangen de gasten tijdens het kerstevenement een voucher met code waarmee men thuis de 3D online kerstmarkt kan bezoeken. In de online kerstmarkt staan honderden cadeaus. Het gekozen geschenk wordt vervolgens naar de mensen thuis opgestuurd. Ook de door jullie zelf geregelde kerstpakketten kunnen we uitdelen.

Kerst drive-thru

Een heel andere vorm voor het kerstfeest op het bedrijf is de kerst drive-thru. Ons drive-thru concept is vrijwel overal mogelijk. Bijvoorbeeld op jullie parkeerterrein, in een grote bedrijfshal of op de weg rondom jullie eigen bedrijfspand. De Xmas drive-thru is een bijzonder kerstevenement voor je medewerkers maar ook ideaal om in te zetten als kerstevent voor het hele gezin! In de auto rijden de bezoekers langs fraai gedecoreerde kersthuisjes waar steeds weer vanalles te beleven is. Bijzonder entertainment en amusement maakt de kerst drive-thru helemaal uniek. Vanaf 200 personen

Eindejaarsfeest in thema

Wil je echt een onvergetelijk kerst- of eindejaarsfeest? Organiseer dan een themafeest. Ook daarmee kan evenementenbureau Advance Events je helpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Roaring Twenties party? Of het themafeest Al Capone's Nightclub? Ook enorm populair is het "Vrienden Van" feest. Daarnaast zijn er ook muzikale thema's die je kunt inzetten, zoals de "Swinging Piano Party" of de "Back to the Eighties & Nineties Party". Een ander populair thema is het "Toscaanse Kerstfeest". Een ideaal feestformat waarin vooral het lekkere eten een belangrijke rol speelt. Vanaf 125 personen.

Meer informatie of een offerte voor jullie kerstevenement?

Weet jij al met welk kerstevenement jij je collega's dit jaar gaat verrassen? Advance Events is graag je eventpartner. Wij regelen jullie kerstevenement van A tot Z en laten daarbij niets aan het toeval over. Tijdens het feest zelf is onze partymanager al vroeg aanwezig om ervoor te zorgen dat alles tot in detail klopt en uitstekend geregeld is. Zodat jij zelf zorgeloos kunt meegenieten! Wij organiseren kerstevents vanaf 100 personen.

Ben je enthousiast geworden over ons aanbod en wil je meer weten over een kerstevenement voor jullie bedrijf? Of wil je meer informatie over de kerstevenementen die wij voor je kunnen organiseren? Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 010 -7504400.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Advance Events, eventpartner voor de organisatie van jullie kerstevenement

Wij zijn graag jullie eventpartner! We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze kerstevenementen. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 7504400 of via onderstaande buttons. Bekijk ook eens de leukste kerstevenementen voor bedrijven.