Verrassend kerstfeest op jouw bedrijf organiseren - Advance Events

Een verrassend kerstfeest op jouw bedrijf?
Advance Events maakt het onvergetelijk!

Kerstfeest op het bedrijf organiseren

Kerstfeest op het bedrijf organiseren

Wil je dit jaar een verrassend kerstfeest op het bedrijf organiseren? Advance Events kan je helpen om er een onvergetelijk kerstfeest van te maken! We brengen je originele ideeën voor de invulling en alles dat nodig is voor jullie kerstfeest wordt ons geregeld. De catering, het entertainment, bijzonder kerstamusement en bijvoorbeeld een ludiek uitnodigingstraject. Wij ontzorgen je daarbij volledig, zodat jij zelf dit keer zonder zorgen kunt meegenieten van het kerstfeest! Daar doen wij alles voor!

Kerstfeest op het bedrijf of op eigen locatie organiseren - Advance Events
Kerstfeest voor het bedrijf organiseren met Advance Events

Een onvergetelijk kerstfeest

Of je nu kiest voor een kerstborrel, een kerstfestival of een swingend kerstfeest met feestband, wij zorgen ervoor dat het kerstfeest een onvergetelijke beleving wordt! Het wordt een kerstevenement met bijzondere WOW-momenten en verrassende ontmoetingen, waarover je collega's nog lang napraten. Een kerst- of eindejaarsfeest dat verrast, verbindt en verwondert. Een kerstfeest met IMPACT!

Kerstfeest in de fabriek of op kantoor organiseren

Kerstfeest in externe- of eigen locatie?

Waar organiseren jullie dit jaar het kerstfeest? Wordt het een externe eventlocatie zoals een partycentrum, een gaaf Fort of een industriële locatie? Of kiezen jullie voor de eigen locatie, waarbij je gebruik maakt van de WKR-voordelen? Jullie magazijn of fabriekshal toveren wij binnen no-time om tot een prachtige feestruimte in kerstsfeer of elk gewenst thema. Mocht je in jullie pand onvoldoende ruimte hebben, dan plaatsen we buiten een partytent. Wil je locatieadvies? Bel ons dan via 010 - 750 4400.

Verrassend en uniek Kerstfeest voor medewerkers

Nieuwe kerstfeest concepten

Dit jaar brengen wij een aantal nieuwe feestconcepten die je kunt inzetten voor jullie kerstevenement op eigen locatie:

 • Cosy Winter Lodge - sfeervol en vooral knus

 • Icy Winter Wonderland - trendy en eigentijds

 • Chique Classiqe - ideaal voor een kersdiner of gala

 • Shared BBQ Dining - een kerstdiner met de BBQ smoker

 • X-mas Festival - super gezellig kerstfestival

We komen graag bij je langs om je meer te vertellen over deze verrassende feestideeën die speciaal voor de kerst zijn bedacht. Stuur ons een bericht of neem contact op via 010 - 750 4400.

Wat Advance Events jou belooft!

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat events georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

Concepten en ideeën voor een kerstfeest op eigen locatie

Concepten voor een kerstfeest op eigen locatie

We hebben diverse concepten die je kunt inzetten voor het kerstfeest bij jullie op het bedrijf. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige kerstborrel in het bedrijfsrestaurant of een kerstfestival bij jullie op het parkeerterrein. Ook de winter-BBQ is populair evenals het shared X-mas dinner. Het is zelfs mogelijk om je kerstfeest te combineren met een kerstmarkt. Bekijk de diverse mogelijkheden voor jouw kerstfeest op het bedrijf.

De rol van ons evenementenbureau voor jullie kerstfeest

Onze rol tijdens jullie kerstfeest

Als evenementenbureau regelen wij jullie kerstfeest of eindejaarsfeest van A tot Z. We bedenken een creatief plan en daarna wordt ieder onderdeel tot in de puntjes verzorgd. We regelen de aankleding, boeken het entertainment en maken een origineel uitnodingstraject waarmee een hoge opkomst wordt gegarandeerd. Tijdens de uitvoering is onze eventmanager al vroeg aanwezig om te zorgen dat alles perfect verloopt. We nemen we je alle zorgen uit handen, zodat jijzelf heerlijk kunt meegenieten!

Evenementenbureau Advance Events, kerstfeesten voor bedrijven

Kerstfeest op eigen locatie WKR vrij!

De belastingdienst heeft speciale fiscale voorzieningen getroffen, waarmee een kerstfeest voor medewerkers, dat op de eigen locatie van de werkgever wordt gehouden, buiten de WKR-bijtelling valt. En dit kan bij een volledig programma enorm veel geld uitsparen! We komen graag met je in gesprek waarbij wij je alle voordelen noemen. Kunnen we gelijk brainstormen over de invulling die jullie voor het kerstfeest op het bedrijf voor ogen hebben.

Offerte aanvragen voor jullie kerstfeest op het bedrijf?

Ook voor jullie kerstfeest op het bedrijf maakt ons creatieve team graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen. Een onvergetelijk kerstfeest waarmee je indruk maakt! Vraag een offerte aan via het formulier of bel ons voor een kennismaking.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Organiseer een kerstfeest op het bedrijf

Wil je een gezellig kerstfeest op het bedrijf organiseren? Dan kan Advance Events je helpen. We hebben diverse feestconcepten die ideaal zijn voor de kerstborrel, het kerstfeest of het kerstfestival. We komen graag een keertje vrijblijvend bij je langs om te brainstormen over jullie kerstfeest op het bedrijf.