Zomerfestival op het bedrijf organiseren

Een zomerfestival voor collega's is veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

Summer Vibes Zomerfestival

Een gezellig zomerfestival organiseren? Summer Vibes!

Zet je zonnebril op en trek je dansschoenen aan, want het is tijd voor het leukste zomerfeest van het jaar! Vrolijke muziek, kleurrijke versieringen en ijskoude drankjes. Geniet samen met je collega’s van de gezellige sfeer en het feestelijke gevoel dat alleen de zomer met zich meebrengt. Stel je eens voor: smakelijke zomerse gerechten, een verfrissend drankje in je hand en de zon die schijnt op je gezicht. Het wordt genieten!

zomerfestival op eigen locatie
Ideeen voor een zomerfestival voor bedrijven

Waarom een leuk zomerfestival organiseren?

Je hebt geen speciale reden nodig om een zomerfestival te organiseren. Het kan altijd! Het zomerfestival is een gezellig en kleurrijk bedrijfsfeest waar iedereen blij van wordt. Dé ideale invulling voor het zomerfeest of de zomerborrel op jullie eigen locatie, vlak voor- of na de zomervakantie! Een zomerevent als dit zorgt voor een extra boost en geeft iedereen energie! En daarnaast helpt het om gezien te worden als goede werkgever, die zijn medewerkers graag in de watten legt.

Waar kies jij voor? Foodtrucks, een BBQ of lekkere borrelbites?

De zomer is een tijd van zon, plezier en lekker eten. En waar kan je beter genieten van dat alles dan op het zomerfeest met een barbecue of foodtrucks op de zaak? Je kan genieten van een breed scala aan gerechten, van smakelijke hamburgers tot exotische internationale gerechten. Of kies jij liever voor een borrelarrangement met zomerse borrelbites?

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat feesten georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

Zomerevenement voor bedrijven

Ideeën zomerfestival op eigen locatie

Wil je een ander soort festival op het bedrijf organiseren? Naast het zomerfestival hebben wij nog een aantal gave festivalideeën waaruit je kunt kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Backyard Festival Puur Natuur - gezond en helemaal van nu!
Smoking hot! - een zomerse barbecue experience
Summer Time - de zomerborrel in festivalsfeer
Het foodtruck festival - geniet van verrassend streedfood
Back to the Island - een supergaaf Ibiza festival
Het familiefestival - een leuke invulling van de open dag

Bekijk ook eens de pagina met de leukste zomerfeesten.

Ideeën voor festival entertainment en muziek

Op een bedrijfsfestival mag goede muziek natuurlijk niet ontbreken! Of het nu gaat om een supergezellig trio of een DJ die vanuit een Volkswagenbusje de lekkerste dansnummers brengt... wij regelen het allemaal! We hebben een groot assortiment speciaal festivalentertainment dat je ook tijdens jullie zomerfestival kan inzetten. Van photobooth tot festivalschommel en van cocktailbar tot een XXL tafelvoetbalspel waar je met 8 collega's tegen elkaar kunt spelen. Wil je meer weten? Neem contact op.

Zomerfestival op eigen locatie of eigen terrein organiseren

Onze rol tijdens jullie zomerfestival

Een onvergetelijk zomerfestival waar al je collega's nog lang over napraten... Advance Events helpt je daarbij. Samen met jou bedenken we een leuke invulling. We geven je tips en adviezen en komen met verrassend entertainment en bijzondere cateringsuggesties. Daarna zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt. Tijdens de dag van het zomerfestival zelf, is onze eventmanager al vroeg aanwezig om te zorgen dat alles perfect verloopt, zodat jij zonder zorgen kunt meegenieten. Daar doen wij alles voor!

Verrassend voorstel voor jullie zomerfestival ontvangen?

Ook voor jullie zomerfestival maken wij graag een verrassend voorstel op maat. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw zomerfestival, zomerborrel of zomerfeest? Of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Eventpartner voor kleine en groete zomerfestivals en zomerfeesten

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie zomerfestival of zomerfeest. We organiseren zomerfeesten van 75 tot 5.000 gasten! Samen een zomerfestival op eigen locatie organiseren? Neem contact met ons op.