Openingsfeest organiseren

Een bijzonder openingsfeest dat indruk maakt...
Wij creëren openingsevents met impact!

Openingsfeest organiseren

Verrassend openingsfeest organiseren

Ga jij binnenkort de opening van een bedrijfspand organiseren en zoek je leuke ideeën voor het openingfeest? Zoek je een ludieke openingshandeling en bijzondere ideeën die je kunt inzetten voor de opening? Als je een openingsfeest wilt organiseren is evenementenbureau Advance Events graag je eventpartner! We helpen je met de organisatie, regelen een spectaculaire openingsact, verzorgen de rondleidingen en organiseren het openingsfeest van A tot Z.

Feestelijke opening bedrijf
Personeelsfeest als openingsfeest

Opening nieuw bedrijfspand organiseren

De verhuizing naar een nieuw pand vergt veel van iedereen. Als de nieuwe locatie klaar is, kan je met een openingsfeest iedereen bedanken voor de inzet. Tijdens het feest geef je ook de partners een kijkje achter de schermen van het nieuwe pand. Het openingsevenement is een mooie kick-off voor het werken vanaf de nieuwe locatie.

Een openingsfeest organiseren kost veel tijd en je moet aan heel wat dingen denken. Je wilt een uniek openingsfeest dat indruk maakt, maar hoe organiseer je zo'n feestelijke opening? Als ervaren evenementenbureau helpt Advance Events je met verrassende ideeën!

feest rondom opening nieuw pand

Onze rol tijdens jullie openingsfeest

Op basis van jullie wensen komen wij met verrassende ideeën voor het openingsfeest. We geven je tips en adviezen voor de invulling. Belangrijke onderdelen zoals een spectaculaire openingsact, smakelijke catering, feestelijke aankleding, bijzonder entertainment en ook bijvoorbeeld de uitnodiging wordt door ons tot in de puntjes geregeld. Tijdens het openingsfeest is onze eventmanager al vroeg aanwezig om te zorgen dat alles perfect verloopt, zodat jij gedurende het openingsfeest onbezorgd kunt genieten!

Spectaculaire openingshandeling

Er zijn vele verrassende openingsacts die je tijdens jullie openingsfeest kunt inzetten. Je kunt daarbij kiezen voor een bestaande act, zoals bijvoorbeeld Japanse trommels, stemartiest Niek Boes, luchtacrobatiek of de splashing drums. Ook spectaculair is een fullcolour lasershow, waarbij jullie onderneming en het nieuwe onderkomen de hoofdrol speelt. Je kunt ook kiezen voor een op-maat-gemaakte openingsact die helemaal is afgestemd op jullie bedrijf. Waar je ook voor kiest, het wordt een onvergetelijk WOW-moment! Interesse in een bijzondere openingsact? Neem dan contact met ons op.

Cases ter inspiratie

We hebben een aantal relevante cases van openingsevenementen voor jou op een rijtje gezet. Ieder openingsevent is maatwerk.

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat events georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

bedrijfspand openen

Openingsfeest organiseren - ideeën

Je kunt Advance Events inschakelen voor ieder openingsevenement dat je wilt organiseren. We werken veel voor het MKB maar ook regelmatig voor multinationals en organiseren zowel kleine als grote openingsfeesten. Een aantal ideeën op een rij:

Feestavond in jullie nieuwe locatie
Openingsfestival op het eigen terrein
Open dag of familiedag
Officiële opening voor relaties
Klantendag

Verrassend voorstel voor jullie openingsfeest ontvangen?

Ook voor jullie feestelijke opening maken wij graag een verrassend voorstel op maat. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Een opening waarmee je indruk maakt en die bijblijft! Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw openingsfeest of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor kleine en grote openingsfeesten

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie openingsfeest, officiële opening of openingsevenement. Samen een openingsfeest organiseren? Neem contact met ons op.