Klantendag organiseren

Een klantevent organiseren is veel geregel...
Advance Events helpt je er graag mee!

Doeltreffende klantendag organiseren

Doeltreffende klantendag organiseren

Een goede relatie met je klanten en relaties zorgt voor continuïteit voor het bedrijf. Je kunt een klantendag organiseren om de banden weer eens extra aan te halen, om samen iets te vieren of gewoon voor de gezelligheid. Een dergelijk evenement versterkt de relatie met je klanten, zorgt voor verbinding en zet mensen in beweging! Advance Events helpt je graag met de organisatie van jullie klantendag.

De inhoud van een klantendag kan veelzijdig zijn. Het kan gaan om de presentatie van een nieuw product of dienst. Maar ook een jubileumevent, een officiële opening, een ingebruikname event of een gezellige netwerkborrel zijn voorbeelden van doeltreffende klantendagen. Of het nu gaat om de organisatie van een kleinschalig klantenevenement voor enkele tientallen relaties, of een grootschalig evenement waarbij je enkele honderden gasten verwacht, Advance Events helpt je de klantendag van A tot Z te organiseren.

relatie evenement
evenement voor klanten

De organisatie van een klantendag uitbesteden?

Als fullservice evenementenbureau organiseren wij doeltreffende klantendagen en relatie evenementen. Gebaseerd op jullie boodschap, wensen en doelstellingen creëren wij een programma waarmee je scoort! Het wordt een maatwerk evenement dat speciaal voor jullie bedrijf is bedacht en waarover men nog lang napraat. Over de uitvoering hoef je je ook geen zorgen te maken, want wij regelen alles tot in de puntjes!

We werken nauw samen met een grote groep deskundige toeleveranciers en eventpartners waardoor we echt iedere klantendag vorm kunnen geven. En het maakt niet uit hoe groot de groep is. Van een bijzonder classic car programma voor 25 VIP-gasten tot een klantevent voor enkele honderden genodigden, samen zorgen we voor een evenement met impact!

klantendag organiseren

Onze rol tijdens jouw klantendag

Het organiseren van een klantendag is zó-veel geregel... toch geniet jij van elk moment! Daar zorgen de eventmanagers van Advance Events voor. We luisteren naar jouw wensen, brengen creatieve ideeën tot leven en bereiden elk detail aandachtig voor. Je kunt zelf bepalen welke onderdelen je in eigen regie wilt houden en wat je aan ons wilt uitbesteden. Wij ontzorgen waar jij dit wenst!

Wanneer je evenementenbureau Advance Events inschakelt zorgen wij voor verrassende WOW-momenten en een onvergetelijke beleving. Alle onderdelen van het relatie evenement regelen wij feilloos: van uitnodiging tot give-away en van catering tot entertainment. Ook zaken als de locatie, een aanmeldwebsite, naambadges of een catchbox microphone verzorgen wij. Het wordt een klant event om nooit te vergeten! Je kunt zelf zorgeloos genieten, want onze eventmanagers regelen alles voor je.

klantendag organiseren

Locatie voor jullie klantendag

Soms vinden klantendagen plaats in externe locaties. We hebben tal van prachtige oude forten, theaters en industriële locaties die zich uitstekend lenen voor een klantevent. De laatste tijd merken we overigens ook dat bedrijven steeds vaker kiezen voor het eigen bedrijfspand voor een klantendag. Ook dan kunnen wij je helpen. We bouwen de fabriekshal of magazijn in een handomdraai om tot ontvangstruimte. En heb je te weinig ruimte, dan zorgen we voor een fraaie partytent op het parkeerterrein.

Alle voorzieningen die voor jullie klantendag nodig zijn worden door ons verzorgd. Van AV-techniek tot aan de catering en van entertainment tot aan de decoratie en aankleding. Maar ook aanvullende onderdelen zoals gastsprekers, hospitality hostesses, naambadges, give-away's en dergelijke. Een klantendag op jullie eigen locatie wordt door ons van A tot Z geregeld waarbij we niets aan het toeval overlaten.

feest voor klanten en relaties

Een bedrijfsfestival als klantendag?

Wist je dat het bedrijfsfestival een uitstekend concept is voor een klantendag, netwerk event of productpresentatie? En wanneer het gaat om een seminar of congres, dan is een “congrestival” en erg leuke invulling. Wanneer het gaat om een jubileum is het jubileumfestival het uitgelezen eventconcept, terwijl een festival ook ingezet kan worden bij een officiële opening. Kortom, mogelijkheden te over.

Zie je het al voor je? Samen met je trouwste klanten sta je op jullie eigen bedrijfsfestival te genieten van een ijskoud zomerbiertje en een malse hamburger die de grillmasters zojuist op de smoker BBQ heeft bereid. Een ontmoeting als deze blijft hangen! Op jullie eigen terrein creëren we een gezellig festivalplein met foodtrucks, een festivalbar en kleurrijke aankleding. Tijdens de klantendag genieten de gasten van onverwachte ontmoetingen. Advance Events zorgt ervoor dat jullie klantenfestival perfect is geregeld. Interesse? Neem contact met ons op.

De mogelijkheden voor een klantendag of klantevent

Een klantendag organiseren is onderdeel van de eventmarketing. Een klantevenement helpt de relatie met klanten te verbeteren en zorgt dat je organisatie top of mind blijft. Er zijn talloze eventmogelijkheden die je kunt inzetten voor een evenement voor klanten en relaties. Van een jubileum tot bedrijfsopening en van een open huis tot een bedrijfsfestival. We helpen je graag op weg.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw klantendag? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie relatie evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie klantendag

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie klantendag. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.