Dit kerstevent lijkt een droom...
Toch laten wij deze voor jou uitkomen!

Kerst drive-thru organiseren

Een kerst drive-thru organiseren

Wil je een kerst drive-thru organiseren? Bijvoorbeeld als invulling van jullie kerstborrel, kerstfeest of eindejaarsbijeenkomst? Of als leuk familie evenement voor het hele gezin waarbij je gelijk het kerstpakket uitdeelt? Advance Events maakt ook jullie kerst drive-thru onvergetelijk!

Wil jij jouw medewerkers verrassen met een bijzondere kerst drive-thru? Advance Events heeft voor bedrijven een drive-thru concept bedacht dat vrijwel overal mogelijk is. Bijvoorbeeld op jullie parkeerterrein, in een grote bedrijfshal of op de weg rondom jullie eigen bedrijfspand. Een ideaal kerstevenement voor je medewerkers of voor het hele gezin! Supergezellig, sfeervol en meteen een mooi moment om het kerstpakket uit te delen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor jullie eigen kerst drive-thru evenement.

Warm welkom door de kerstman

Tijdens de kerst drive-thru ontvangt de kerstman je hartelijk. Speciaal voor jullie kerstevenement heeft hij zijn kerst- en wintermeisjes meegenomen. Wanneer je aankomt is het direct tijd voor een mooi fotomoment! De kerstmeisjes delen aan iedereen in de auto een grappig kerstmutsje uit, eventueel in de kleuren van jullie bedrijf. Ook krijg je een invulformulier voor de drive-thru kerstquiz.

Op ieder winterhuisje is namelijk een vraag zichtbaar van jullie eigen kerstquiz! Als je alle vragen goed beantwoordt, maak je kans op mooie prijzen! Wij kunnen de drive-thru quiz specifiek op jullie bedrijf afstemmen met gepersonaliseerde vragen en leuke cadeaus die met jullie product of dienst te maken hebben. Wil jij ook een unieke kerst drive-thru organiseren? Neem dan contact met ons op.

Wie heeft de mooist versierde auto?

Als je de uitnodiging voor de kerst drive-thru ontvangt, krijg je meteen de eerste opdracht mee: zorg voor de allerleukste kerstauto en win een fantastische prijs. The battle is on!

Met deze extra opdracht zorg jij er samen met jouw collega's of gezinsleden voor dat jullie auto tijdens de kerst drive-thru in het oog springt. Lichtjes, guirlandes, sleeën of ski's... echt alles mag zolang het maar veilig is! We hebben al heel wat fraaie kerstcreaties voorbij zien komen tijdens de drive-thru's die wij georganiseerd hebben. Jullie versierde auto's geven de kerst drive-thru een extra elan. Dit onderdeel is natuurlijk niet verplicht. Ben je van plan om voor jullie bedrijf een kerst drive-thru te organiseren en zoek je een partner die je hiermee kan helpen? Advance Events staat graag voor je klaar!

Winterse foodstations

Tijdens de kerst drive thru rijden de gasten langs allerlei leuke kersthuisjes met heerlijke, winterse gerechten. Van een broodje Unox rookworst tot een flammkuchen en van een brioche broodje met een winterburger tot een portie poffertjes. Door alle winterhuisjes lijkt de kerst drive-thru een echte kerstmarkt! Het is ook mogelijk om één of meerdere foodtrucks toe te voegen.

Bijzonder amusement voor de kerst drive-thru

Er zijn diverse amusement en entertainment mogelijkheden die wij aan jullie kerst drive-thru kunnen toevoegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de sign jugglers die jou met streetrunning en streetdance acts de weg wijzen? Of kies voor zangeres en entertainer Sophie van Hoytema die jou meeneemt in de wereld van fun & pleasure tijdens haar funshow!

Ook erg gaaf is een optreden van een illusionist met mindf*ck acts en car magic. Je gelooft je ogen niet! Of wat dacht je van de Christmisses die a capella de mooiste kerstnummers voor je zingen? Als je meer van eigentijdse muziek houdt, is onze X-mas drive-thru DJ echt iets voor jou!

Kerstpakket of eindejaarsgeschenk uitdelen

De kerst drive-thru is het ideale moment om het kerstpakket of eindejaarsgeschenk uit te delen. We hebben speciale 'uitgifte huisjes' van waaruit wij het kerstpakket kunnen uitdelen. We kunnen je ook helpen om een leuk kerstgeschenk samen te stellen. Daarnaast hebben wij ook een chique kerstpresentje in een klein doosje waarin een voucher zit voor een unieke, online kerstmarkt.

Ben jij enthousiast en wil je meer weten over de kerst drive-thru? Of wil jij liever een kerstfestival, kerstborrel, winterfestival of kerstmarkt organiseren? We maken graag een vrijblijvende offerte op maat gebaseerd op jullie wensen. Neem contact op met onze eventmanagers via 010 - 750 4400 of stuur ons een bericht.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie kerst drive-thru of kerstmarkt?

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie personeelsfeest of bedrijfsfeest. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons. Bekijk ook eens de leukste kerstevenementen voor bedrijven.