De leukste zomerfeesten voor bedrijven!

De eerste zonnestralen hebben zich al laten zien. Nog even en het is volop de tijd om samen met je collega's of zakelijke relaties heerlijk te genieten van een zomerfeest. Weet jij al welk zomerevent jullie gaan organiseren? Of het nu gaat om een zomerborrel, zomerfestival, barbecue of beachparty... Advance Events regelt jouw zomerparty van A tot Z!

De leukste zomer­events voor jou op een rij

Als evenementenorganisator heeft Advance Events de allerleukste zomerfeesten voor je op een rijtje gezet. Bekijk ieder zomerevenement en laat je inspireren. Geef ons jouw wensen door en aansluitend maken we een verrassend voorstel voor jullie zomerfeest!

Zomerfestival

Het zomerfestival kan natuurlijk niet in onze lijst ontbreken! Immers, in 2022 was dit dé zomerhit van het jaar! Zie je het al voor je? Bij jullie voor het bedrijfspand wordt een zomers festivalplein ingericht met statafels, picknicksets en een grote bar. Gekleurde lampions, prikverlichting en lekkere festivalspecials zoals ice rolls, cocktails en poké bowls... het wordt genieten!

Zomerse barbecues

Tijdens de zomer is een barbecue niet weg te denken! Advance Events heeft een eventconcept bedacht waarbij de gasten een echte barbecue beleving meemaken. Een experience met de gasbarbecue, Oklahoma BBQ Smoker en de OFYR vuurschaal. Bij luxe events hebben we zelfs een arrangement met Green Egg barbecues. Ook favoriet is ons Zomerbarbecue Festival.

Zomerborrel

Hoe gezellig is het om samen met je collega's nieuwe herinneringen te maken tijdens een zomerborrel? Terwijl je geniet van een ijskoud zomerbiertje speel je mee met het XXL tafelvoetbalspel waar 8 collega's het tegen elkaar opnemen. Tussendoor pak je een lekkere satéspies bij de barbecue of doe je je tegoed aan de lekkere borrelhapjes die voorbij komen.

Offerte voor jullie zomer­feest ontvangen

Ga jij binnenkort een zomerfeest op het bedrijf organiseren? Advance Events is graag jouw eventpartner! We komen graag met je in contact om jouw wensen te vernemen. Aansluitend maken wij een verrassende offerte voor jullie zomerfeest. Bel ons op 010 - 750 4400 of vul het contactformulier in. Nog wat inspiratie nodig? Bekijk dan de pagina de leukste zomerevenementen.