Image

ZELF JE KERSTPAKKET UITZOEKEN OP JULLIE EIGEN KERSTMARKT!

Jullie eigen kerstmarkt!

Wil je aan jouw collega's een kerstpakket of kerstgeschenk geven dat echt iedereen leuk vind? Organiseer dan jullie eigen kerstmarkt op het bedrijf! Advance Events brengt voor groepen vanaf de 250 personen een bijzondere kerstbelevenis waarover men niet uitgesproken raakt. Bij diverse kerstkraampjes kunnen de gasten zelf het kerstpakket bij elkaar shoppen! Er is ook een online versie van de kerstmarkt beschikbaar. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Kerstfestival met kerstmarkt

Zie je het al voor je? Op jullie bedrijf creëren wij binnen of buiten een gezellig winterplein met allerlei kerstwinkeltjes en kraampjes met de leukste producten. Voeg er nog een aantal foodhuisjes, winterkramen en foodtrucks aan toe en je hebt je eigen kerstfestival met kerstmarkt. Een beleving waar je echt al je collega's blij mee maakt! 

Cadeaus op de kerstmarkt

Op de kerstmarkt brengen we prachtige cadeaus in diverse thema's. Home & Living, beauty, koken, reizen, vrije tijd, wijnen, boeken en chocolade... zijn we nog iets vergeten? Dan voegen we dat uiteraard nog snel toe! Naast de kerstcadeauwinkeltjes plaatsen we vaak ook allerlei foodhuisjes, kraampjes en foodtrucks waarmee we een echt kerstfestival creëren. Een ideale setting voor een onvergetelijke kerstborrel, winterfeest of eindejaarsbijeenkomst!

Interesse of meer informatie ontvangen?

Heb je interesse en wil je direct een offerte aanvragen of meer informatie ontvangen? Bel dan met 010 - 750 4400 of stuur ons een bericht. Bekijk ook eens de pagina met de leukste kerstevenementen voor bedrijven. Laat je inspireren!