Evenement op eigen locatie organiseren

Een event op eigen terrein is veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

Evenement op eigen locatie organiseren

Evenement op eigen locatie organiseren

Wil je een evenement op eigen locatie organiseren? Bijvoorbeeld een open dag, bedrijfsfeest, klantendag of jubileumevent? Of zoek je leuke ideeën voor een personeelsfeest in jullie eigen bedrijfspand of een gaaf bedrijfsfestival op jullie eigen terrein? Dan kan Advance Events je zeker helpen! Als evenementenorganisator bedenken we niet alleen een verrassend plan, we zorgen er ook voor dat het hele evenement tot in de puntjes wordt geregeld.

We luisteren naar jouw wensen, brengen creatieve ideeën tot leven en bereiden elk detail aandachtig voor. Niets laten we daarbij aan het toeval over. We ontzorgen je waar gewenst en je kunt zelf aangeven welke onderdelen je in eigen regie wilt houden. Over de uitvoering hoef je je ook geen zorgen te maken, want onze eventmanagers regelen jullie evenement op eigen terrein van A tot Z. Samen maken we er een grandioos succes van!

Event op eigen locatie
Bedrijfsfeest op eigen terrein

Eigen terrein als eventlocatie

Het organiseren van een evenement bij jullie op het eigen terrein heeft veel voordelen. Het zorgt voor extra binding wanneer jij jouw klanten of relaties feitelijk bij jullie 'thuis' uitnodigt. Ook zorgt een event dat op de eigen locatie wordt georganiseerd altijd voor een extra hoge opkomst.

Daarnaast is het natuurlijk superleuk om de gasten tijdens een rondleiding door het pand een kijkje achter de schermen te geven. Je maakt ze daarbij onderdeel van iets unieks dat voor anderen verborgen blijft. Ook hierin kunnen wij je helpen. Bovendien zijn er belastingtechnisch veel voordelen. Zo zijn evenementen die voor medewerkers op de werkplek worden georganiseerd vrij voor de WKR. Oftewel, er is geen bijtelling voor de loonheffing van toepassing. Dat scheelt enorm!

feest in eigen bedrijfspand

Onze rol tijdens events op het eigen bedrijf

Als evenementenorganisator bedenken wij een gaaf concept voor jouw evenement op eigen locatie. We zorgen voor een onvergetelijke beleving en een verrassend programma waarmee jij scoort bij al je gasten. Een deskundige organisatie en vlekkeloze uitvoering zijn daarbij vanzelfsprekend. Alles regelen wij tot in de puntjes.

Vanuit onze kennis en ervaring geven wij je tips en adviezen waarmee jouw evenement nog leuker wordt. Wij zorgen voor alles dat nodig is om er een succes van te maken. Van iedere ruimte bij jullie op het bedrijf maken wij een sfeervolle feest ambiance. Zelfs een koelcel kan op die manier een ontvangstruimte worden (zie foto van The Greenery feest). Ook zaken als parkeerbeheer, vergunningaanvraag, veiligheid, gastenbegeleiding en bijvoorbeeld een feestelijk uitnodigingstraject worden door ons geregeld.

Evenement op eigen terrein

Onderdelen voor een evenement op eigen terrein

We zorgen voor alles dat nodig is om jouw event op eigen locatie tot een succes te brengen. Aankleding, decoraties, meubilair, catering, bediening, hostesses... Echt aan alles wordt gedacht. Zelfs partytenten, pagodetenten en stretchtenten regelen we voor je. Ook zaken zoals toiletten, elektra, parkeerbeheer, pendelbusjes en dergelijke, kunnen wij voor je organiseren. We komen graag vrijblijvend bij je langs om jullie locatie te bekijken. Aansluitend kunnen we je informeren over wat er voor jullie evenement allemaal mogelijk is.

Open dag op eigen locatie

Open dag organiseren op eigen locatie

Ga je binnenkort een open dag of open huis organiseren op eigen locatie? Dan is ons festivalconcept wellicht iets voor jou. Of kies je liever voor een maatwerk invulling. Wij hebben vele mogelijkheden om jullie open dag tot in de puntjes te verzorgen.

Een open dag op eigen locatie organiseren kent veel voordelen. Eén daarvan is dat het evenement vrij is voor de WKR (Werkkosten Regeling). Daarnaast zorgt een event op eigen locatie voor extra betrokkenheid en maak je de gasten deelgenoot van iets unieks: jullie bedrijf! We komen graag vrijblijvend met je in contact om te brainstormen over jouw wensen.

Maatwerk feest op eigen locatie

Maatwerk voor events op eigen terrein

Er zijn veel momenten waarop je een evenement op eigen locatie kan organiseren. Bijvoorbeeld bij een feestelijke opening, de viering van een bedrijfsjubileum of een grote open dag voor klanten, relaties en omwonenden. Voor al die momenten creëren wij een maatwerk event, waarbij de hele look and feel is afgestemd op jullie bedrijf.

We hebben inmiddels heel wat feesten op eigen locatie mogen verzorgen. Zo bouwden wij voor The Greenery een mega koelcel om tot festivalplein en transformeerden wij het magazijn van transportbedrijf Mammoet in een imposante feestzaal. Voor het technische familiebedrijf Terberg plaatsten wij een grote feesttent naast het nieuwe bedrijfspand in het thema Rotterdam terwijl wij voor Marflex het magazijn ombouwden als decor van een wereldfeest.

Bedrijfsfeest in eigen pand

Personeelsfeest op eigen locatie

Zeker als het gaat om spectaculaire personeelsfeesten op eigen locatie, is Advance Events heel actief. Vanaf onze oprichting in 2006 hebben wij al vele feestavonden in het pand van onze opdrachtgevers mogen organiseren.

Of het nu gaat om een swingende feestavond of een themafeest, Advance Events regelt jullie event van A tot Z. Catering, techniek, aankleding, bedienend personeel, entertainment, amusement, het uitnodigingstraject... zelfs als het gaat om de EHBO, fotograaf of parkeerbegeleiders, zorgen wij ervoor dat het geregeld is. Laat je inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jullie personeelsfeest op eigen locatie.

Event op eigen locatie

Jubileumfeest op eigen bedrijf

Advance Events is specialist wanneer het gaat om de organisatie van een jubileumfeest op eigen locatie. We hebben inmiddels al vele honderden bedrijfsjubilea mogen verzorgen. De ene keer was het een bedrijfsjubileum voor relaties en klanten, terwijl het de andere keer een spectaculair jubileumfeest voor eigen medewerkers betrof. Van 100 tot 5.000 gasten... ieder bedrijfsjubileum kunnen wij tot in de puntjes voor je regelen. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek.

feest op de werkplek WKR vrij

Catering attractie voor speciale momenten

Er is een bijzonder moment op het bedrijf waarvoor je medewerkers een extra schouderklopje verdienen. Of het is heel warm weer en je wilt je medewerkers verrassen met een ijskoude verrassing. Misschien wil je een keertje wat extra's doen voor de lunch met een foodtruck of een Piaggio met Barista tijdens de pauze voor de deur zetten? Bekijk de mogelijkheden.

Je kan alleen kiezen voor de foodtruck, ijscokar of foodunit met een culinaire traktatie. Het is ook mogelijk dat wij zorgen voor frisdranken, koffie en thee, statafels, picknick sets, parasols en dergelijke. Feitelijk creëren we een soort pop-up terrasje bij jullie voor de deur. Heb je interesse? Neem dan contact op via 010 - 750 4400 of stuur ons een bericht.

Mogelijkheden voor een event op eigen locatie

De afgelopen jaren hebben wij meer feesten op eigen locaties georganiseerd dan er belletjes in een glas champagne zitten. Eerste paal events, officiële openingen, klantendagen, personeelsfeesten, open dagen, jubileumfeesten en bedrijfsfestivals. Soms voor 50 gasten en soms voor 2.500 gasten. We bouwen ook jullie kantoor, magazijn of loods graag om tot feestlocatie!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw evenement op eigen locatie of op het eigen terrein? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Eventpartner voor de organisatie van jullie evenement op eigen locatie

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie evenement op eigen locatie. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.