90-jarig jubileumfeest met zeepkistenrace

De Stiho Groep, fabrikant van duurzame bouwmaterialen, bestaat 90 jaar! Dit moet natuurlijk gevierd worden. Ruim 850 medewerkers met partner waren te gast in de bijzondere evenementenlocatie Fort Voordorp voor een geweldig jubileumfeest. Met dit evenement deed Advance Events mee met de Gouden Giraffe Event Awards. Eén van de hoogtepunten tijdens dit evenement: de zeepkistenrace!

Zeepkistenrace

Tijdens was het feest van alles te beleven: van een escape room, silent disco, Hollandse feestkroeg, karaokebar en swingpaleis met de podiumbeesten van muziekband Hot Town tot een roofvogelshow, boogschieten en een originele smid die een jubileummunt sloeg. Het meest opvallende was natuurlijk de zeepkistenrace! Vooraf kreeg iedere vestiging van de Stiho Groep de opdracht om een eigen zeepkist te bouwen. Ze kregen alleen 4 wielen, 2 assen en wat touw. Vervolgens gingen de 55 vestigingen aan de slag en het resultaat was verbluffend! De meest creatieve zeepkisten stonden aan de startlijn.

Zeepkist bouwen

Ruim 50 vestigingen hadden zich de maanden voorafgaand aan het feest uitgeleefd om een zo mooi mogelijke zeepkist te bouwen. Als bouwmarkt mag je jezelf natuurlijk niet laten kennen, dus werden de prachtigste bouwsels in elkaar gezet. Er waren zes trailers nodig om alle zeepkisten naar het fort te brengen! De race zelf was nog spectaculairder. De locatie Fort Voordorp heeft ideale mogelijkheden om een evenement als dit neer te zetten. Overdag organiseerden wij de zeepkistenrace rondom de locatie en in de avond verzorgden wij een feest in de gewelven van het fort. Evenementenbureau Advance Events staat in de startblokken om ook van jouw event een feest te maken!

Interesse of meer informatie ontvangen?

Ook het voortraject was zeer bijzonder: een unieke save the date met QR codes, mysterieuze filmpjes en dergelijke. Het jubileumevenement sloten wij af met een vuurwerkshow. Gaan jullie binnenkort ook een jubileumfeest vieren? Evenementenbureau Advance Events is je graag van dienst. Bekijk het filmpje van de zeepkistenrace en neem contact met ons op voor een afspraak via 010 - 750 4400. Je kan ons ook een bericht sturen.