Kerstfeest bedrijf

Kerstfeest op het bedrijf organiseren met Advance Events

Een kerstfeest organiseren voor je collega’s

Hoe organiseer je nou een onvergetelijk kerstfeest voor je collega’s? Dat is dé vraag die veel feestcommissies en eventmanagers bezighoudt. Wanneer is een kerstfeest op het bedrijf nou echt 'onvergetelijk' en hoe voeg je bijzondere WOW momenten aan het kerstfeest toe, zodat je je collega’s kunt verwonderen? Advance Events kan je hierbij helpen!

Kerstfeest bedrijf

Ervaren, deskundig en creatief

Met ruim 18 jaar ervaring in het organiseren van kerstfeesten voor bedrijven brengen we je interessante tips en adviezen. Op basis van jullie wensen creëren we een maatwerk kerstfeest dat helemaal aansluit op jullie bedrijf en past bij jullie medewerkers.

Kerstfeest organiseren

De fabriekshal of magazijn als feestruimte... kan dat?

Je zal er verbaast van staan hoe wij jullie fabriekshal, magazijn of bedrijfsrestaurant binnen enkele uren kunnen omtoveren tot een prachtige sfeervolle feestzaal. Advance Events is specialist in het organiseren van kerstfeesten die op eigen locatie plaatsvinden. Alles dat nodig is voor een kerstfeest in jullie bedrijf, hebben wij in eigen beheer en daarmee zijn we uniek in onze branche!

Kerstfeest feestavond

Diverse concepten voor jullie kerstfeest

Dit jaar brengen wij een aantal nieuwe feestconcepten die je kunt inzetten voor jullie kerstfeest. Welk kerstthema spreekt jou het meeste aan als invulling voor het kerstfeest, de kerstborrel of kerstfestival?

Cosy Winter Lodge - sfeervol en vooral knus

Icy Winter Wonderland - trendy en eigentijds

Chique Classiqe - ideaal voor een kersdiner of gala

Après-Ski Party - Feest met hoofdletter F!

Shared BBQ Dining - een kerstdiner met de BBQ smoker

Kerst Festival - super gezellig kerstfestival

Kerstfestival als feest

De belastingdienst helpt mee bij kerstfeesten op eigen locatie

Wist je dat een kerstfeest dat bij jullie in het bedrijfspand of op het eigen terrein wordt georganiseerd, vrij is voor de Werkkostenregeling? Dit betekend dat je het bedrag niet hoeft aan te merken als belastbaar loon, wat je bij een kerstfeest op een externe locatie wel moet doen. En dat scheelt veel geld! Advance Events vertelt je graag alles over de WKR regeling en de voordelen voor feesten op eigen locatie.

Kerstfeest op het bedrijf

Offerte aanvragen voor jullie kerstfeest op het bedrijf?

Ook voor jullie kerstfeest op het bedrijf maakt ons creatieve team graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen. Vraag een offerte aan via het formulier of bel ons via 010 - 750 4400.