Een personeelsfeest lijkt een droom...
Toch laten wij deze uitkomen!

Personeelsfeest in Rotterdam organiseren

Een personeelsfeest in Rotterdam organiseren

Op zoek naar een bijzonder personeelsfeest in Rotterdam? Evenementenbureau Advance Events is dé feestexpert in Rotterdam! Al sinds onze oprichting in 2006 organiseren wij verrassende personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes in Manhattan aan de Maas ofwel Rotterdam. We kennen de mooiste locaties, leukste plekjes en het gaafste entertainment in de hele 010 regio. Ook jullie personeelsfeest in Rotterdam maken wij onvergetelijk! Ja toch, niettan? Ech wel!

Welkom in Manhattan aan de Maas... welkom in Rotterdam! Een geweldige wereldstad die een ideaal decor vormt voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. De stad kent geweldige locaties, voor een personeelsfeest, zakelijk event of publieksevenement, die elk hun eigen charme hebben. Van stoer en industrieel tot stijlvol en klassiek. Laten we vooral niet de varende locaties vergeten, want ook die zijn er de regio van Rotterdam! Het Rotterdamse evenementenbureau Advance Events kent als geen ander de weg in Rotterdam. We helpen je graag!

Rotterdam als decor van jullie personeelsfeest

Advance Events is dé eventpartner voor de organisatie van jullie personeelsfeest in Rotterdam. We beginnen het creatieve proces met een stadstour door Rotjeknor. Geniet van een heerlijk, Rotterdams bakkie pleur of een kop natte t(hee). Aansluitend laten wij jou de highlights van Rotterdam zien.

Aan de hand van jullie wensen gaan wij vervolgens aan de slag met een verrassend concept voor jullie personeelsfeest in Rotterdam. Bij de uitvoering laten wij natuurlijk niets aan het toeval over. Alle onderdelen van jullie personeelsfeest in Rotterdam regelen wij tot in de puntjes zodat jijzelf onbezorgd kan genieten van de organisatie, het feest én de herinnering na afloop. Daar doen wij alles voor!

Unieke feestlocaties

Ben jij op zoek naar een 'gerse' feestlocatie voor jullie personeelsfeest in Rotterdam? Advance Events kent ze allemaal! Prachtige kerken, oude fabrieken, voetbalstadions, schepen, pompgebouwen, landhuizen... en ja, zelfs kastelen zijn in Rotterdam te vinden! Groot, klein, luxe, sfeervol, gezellig, nostalgisch of supermodern: voor ieder personeelsfeest is er wel een geschikte feestlocatie in Rotterdam te vinden.

Gebaseerd op het type personeelsfeest dat jullie in Rotterdam willen organiseren, gaan wij op zoek naar de juiste locatie die helemaal bij jullie feest past. Ook in de omgeving van Rotterdam zijn fraaie eventlocaties. Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland, Den Haag, Delft, Capelle aan den IJssel, Dordrecht... in welke regio wil jij het bedrijfsfeest organiseren? Wij helpen je graag op weg en komen met verrassende suggesties voor jullie feestlocatie.

Van concept tot give-away, wij regelen jouw event van A tot Z!

Als evenementenbureau werken wij veel in Rotterdam en omgeving. Onze dienstverlening is veelzijdig en omvat de gehele organisatie, coördinatie en uitvoering van jullie event: van uitnodigingstraject tot give-away bij vertrek. Geen detail laten wij aan het toeval over! Onze eventmanagers regelen jouw evenement van A tot Z.

Het begint allemaal met een creatief plan. We vertalen jullie wensen in een eventconcept. Als jij helemaal akkoord bent, gaan wij voor je aan de slag met de organisatie. We leggen afspraken vast met artiesten, leveranciers en locaties. Ook geven wij een briefing aan de catering, verzorgen we de aankleding, regelen wij de techniek en vragen we als het moet zelfs een vergunning aan. Alles leggen wij van minuut tot minuut in een draaiboek vast. Op de dag van het evenement zelf regelen onze eventmanagers alles vlekkeloos zodat jijzelf onbezorgd kan meegenieten!

Offerte ontvangen voor jullie personeelsfeest in Rotterdam

We komen graag vrijblijvend bij jullie langs om te brainstormen over jullie personeelsfeest in Rotterdam. Aan de hand van jullie wensen maken wij een voorstel op maat. Wil jij een afspraak maken of direct een offerte ontvangen voor jullie bedrijfsfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje in Rotterdam? Bel ons via 010 - 750 4400 of stuur een bericht. 

Evenementenbureau Advance Events uit Rotterdam is je graag van dienst als het gaat om de organisatie van jullie event in Rotterdam. Van bedrijfsopening tot personeelsfeest en van jubileumfeest tot scheepsdoop. We inventariseren jullie wensen en doelstelling en maken vervolgens graag een vrijblijvende offerte op maat. Neem contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie personeelsfeest in de Rotterdamse regio

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie personeelsfeest in de regio Rotterdam (of daarbuiten). Ook evenementen in de Rotterdamse Haven regelen we van A tot Z voor je. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.