Evenementenbureau Advance Events, Rotterdam

Creatieve evenementen met impact!
Tot in de puntjes perfect geregeld.

Evenementenbureau uit Rotterdam

Evenementenbureau Rotterdam

Advance Events is een Rotterdams evenementenbureau. Wij organiseren veel bedrijfsfeesten en evenementen in Rotterdam maar ook ver daarbuiten. Sinds 2006 zijn wij actief als evenementenorganisator voor kleine en grote bedrijfsevenementen. We bedenken creatieve concepten, organiseren en coördineren het event van A tot Z en zorgen voor een perfecte uitvoering. We ontzorgen je!

Onze Rotterdamse roots merk je direct. Wij organiseren evenementen met een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. We werken met korte lijnen en hebben een echte no-nonsense instelling. Benieuwd naar de mogelijkheden van ons eventbureau? We vertellen je er graag alles over! Neem contact op of bel ons via 010 - 750 4400.

Rotterdams organisatiebureau
Rotterdams evenementenbureau

Creatief en deskundig evenementenbureau

Staat er iets belangrijks te gebeuren of hebben jullie iets te vieren? Zoek je een creatief eventpartner die jouw evenement op een deskundige wijze kan creëren, organiseren en uitvoeren? Iemand die samen met jou zorgt voor een geweldig event waarmee je als bedrijf indruk maakt? Dan is Advance Events je graag van dienst!

Of het nu gaat om een relatie event voor 100 personen, een open dag voor 500 personen of een groot personeelsfeest met meer dan 1000 gasten maakt voor ons geen verschil! Wij zorgen voor events met impact! Alle onderdelen worden door onze eventmanagers tot in de puntjes geregeld, zodat jij alle tijd hebt voor je gasten en zelf ook heerlijk kunt meegenieten van het event.

evenementenbedrijf uit regio Rotterdam

Sinds 2006 expert in bedrijfsevents

Het Rotterdamse evenementenbureau Advance Events is al sinds 2006 actief in de organisatie van feestelijke bedrijfsevents. Van een officiële opening tot open dag en van een feestelijk jubileumfeest tot personeelsfeest. Je kan bij ons terecht voor ieder bedrijfsevenement! We organiseren events in externe eventlocaties maar zijn ook regelmatig actief voor evenementen die op de eigen locatie van onze klant plaatsvindt.

Als Rotterdams evenementenbureau hebben wij korte lijnen en een echte aanpakkersmentaliteit. De Rotterdamse hands-on instelling is voor ons als een tweede natuur. Ook het elan van een Rotterdams familiebedrijf zie je in alle gelederen van de organisatie terug. Net als onze vijf kernwaarden kwaliteit, creativiteit, innovatie, passie en persoonlijkheid. Met hart en ziel wordt er door iedereen keihard gewerkt om het de klant en de gast meer dan 200% naar het zin te maken.

Evenementenbureau voor Rotterdam Rijnmond, Botlek en Maasvlakte

Verrassende personeelsfeest ideeën

Het organiseren van onvergetelijke personeelsfeesten is één ons specialismen. Wij organiseren de meest verrassende bedrijfsfeesten, zowel bij jullie op het bedrijf of in externe feestlocaties. Ook voor jullie personeelsevenement bedenken we graag een unieke feestavond waarmee je indruk maakt!

Wil je weten wat wij zoal kunnen doen wanneer het op personeelsfeesten of bedrijfsfeesten gaat? Bekijk dan eens de pagina Personeelsfeest Ideeën. Daar geven we je een aantal mogelijkheden weer en laten we je kennis maken met een aantal voorbeelden van maatwerk producties die wij hebben mogen doen.

Rotterdams evenementenbedrijf Advance Events

Van save the date tot give-away

Onze dienstverlening is veelzijdig en omvat de gehele organisatie, coördinatie en uitvoering van jullie event. Van save the date tot give-away bij vertrek... geen detail laten wij aan het toeval over! Onze eventmanagers regelen jouw evenement van A tot Z op een echte Rotterdamse manier.

Het begint allemaal met een creatief plan waarbij we jullie wensen vertalen in een eventconcept. Als jij hier helemaal mee akkoord bent, gaan wij voor je aan de slag met de organisatie. We leggen afspraken vast met artiesten, leveranciers en locaties. Ook geven wij een briefing aan de catering, verzorgen de aankleding, en regelen de techniek. Alles nemen wij van minuut tot minuut op in het draaiboek. Op de dag van het evenement zelf zorgen onze eventmanagers ervoor dat alles vlekkeloos wordt geregeld zodat jijzelf zonder zorgen kan genieten!

Events voor de Rotterdamse Haven & Industrie

Events voor de Rotterdamse Haven & Industrie

Sinds onze oprichting in 2006 zijn we een vaak geziene 'gast' voor evenementen die plaatsvinden in de Rotterdamse haven of in de Rotterdamse industriegebieden zoals de Botlek en op De Maasvlakte. Ook menige containerterminal of rederij heeft al eens van onze diensten gebruik gemaakt voor bijvoorbeeld een First Call Event, een Ship Naming Ceremony of een ander nautisch event. We hebben in deze regio veel open dagen en klantevents mogen organiseren.

Bedrijfsfeesten en bedrijfsevenementen regio 010

Evenement op eigen locatie organiseren

Advance Events wordt ook regelmatig ingezet wanneer het gaat om de organisatie van een evenement op eigen locatie. Of het nu gaat om een zakelijk evenement voor klanten, relaties of wederverkopers, of juist een feestelijk evenement of open dag voor de medewerkers, wij maken er een succes van!

Omdat de oorsprong van onze organisatie in de partyservice ligt, heeft de organisatie van events op eigen locatie een speciale plek in het bedrijf gekregen. Als een van de weinige evenementenbureaus hebben wij veel eventmaterialen en voorzieningen in eigen beheer. Wil je weten wat wij zoals voor je kunnen betekenen wanneer je een event bij jullie op eigen terrein willen organiseren? Neem contact met ons op.

De mogelijkheden van ons evenementenbureau

Evenementenbureau Advance Events uit Rotterdam is je graag van dienst! Of het nu gaat om een bedrijfsopening, personeelsfeest, jubileum, open huis voor relaties of open dag voor medewerkers... wij maken er een succes van! We inventariseren jullie wensen en doelstelling en maken vervolgens vrijblijvend een offerte op maat.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw evenement of feest? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie event? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie evenement in regio Rotterdam

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie evenement in Rotterdam of daarbuiten.We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.