bouwevenement op de bouwplaats door Advance Events

Evenement op de bouwplaats van Elzenhagen Zuid

Wist je dat Advance Events ook bouwevenementen organiseert?

Zo mochten wij afgelopen week in opdracht van AM Vastgoedontwikkeling een feestelijk kennismakingsevent organiseren voor alle kopers van het project Elzenhagen Zuid in Amsterdam-Noord.

bouwevenement partner voor aannemers en projectontwikkelaars

Tijdens het evenement kregen de kopers een kijkje op de bouwplaats en kon men kennismaken met de toekomstige buren. Als hoogtepunt werd door 75 kopers tegelijk een openingslint van 40 meter doorgeknipt.

bouw evenementen organiseren met evenementenbureau Advance Events

Het event werd afgesloten met een gezellige borrel. Na afloop kreeg iedere bewoner een geschenkdoosje met de gegraveerde schaar en een stukje van het openingslint als aandenken mee naar huis.

bewonersevenement op de bouwplaats

De leukste bouwevents organiseer je met
Advance Events

feest op de bouwplaats

Eventpartner voor bouwevenementen

Meer informatie over wat wij voor jullie evenement op de bouwplaats kunnen doen, lees je op de pagina 'bouwevenement'. Dus ga jij binnenkort bijvoorbeeld een bouwstart, een start verkoop event, een eerste paal, een bewonersevent voor de nieuwe bewoners of een pannenbier event organiseren? Dan is Advance Events graag je eventpartner!

bouwevenement organiseren

Offerte ontvangen voor jullie bouwevenement?

Ook voor jullie bouwevenement maken wij graag een verrassend voorstel op maat. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Een bouwevent, startbouw, startverkoop of bewonersevenement waarmee je indruk maakt! Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw bouwfeest of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.