Image

Het leukste bouwevenement organiseren

Het leukste bouwevent organiseren met Advance Events

Wil jij ook het leukste bouwevenement organiseren? Bijvoorbeeld een startbouw event, een verkoopevent of een kopersbijeenkomst? Of ben je op zoek naar leuke ideeën voor het slaan van de eerste paal? Evenementenbureau Advance Events is specialist in bouwevents en helpt je graag verder.

Het leukste bouwevenement organiseren… hoe doe je dat?

Hoe doe je dat nu eigenlijk: het leukste bouwevenement organiseren? De eventexperts van Advance Events helpen je er graag mee. We verdiepen ons in het project, leven ons in in jullie DNA en bekijken goed welke gasten er worden verwacht en wat de doelstelling van het bouwevenement is. Gebaseerd op al deze informatie bedenken wij een maatwerk plan specifiek voor jullie bouwevent. Benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact op.

Hoe ziet jouw leukste bouwevent eruit?

Hoe ziet jouw bouwevenement eruit? Je hebt er vast al wat gedachtes over. Aan de hand van jouw wensen en ideeën creëren wij een maatwerk invulling waarmee je indruk maakt! Wordt het uitbundig en feestelijk of kies je voor een meer zakelijke uitstraling? De eventmanagers van Advance Events denken graag hardop met je mee, zodat we samen komen tot het leukste bouwevenement! Een evenement met impact!

Jouw bouwevenement tot in de puntjes geregeld

Of het nu gaat om een aluhal partytent of juist een stretchtent op houten palen, een moderne inrichting of juist een landelijke sfeer, high end appetizers of een Van Dobben bitterbal met Zaanse mosterd… Advance Events regelt het allemaal tot in de puntjes! Van tent tot elektra, van aankleding tot decoratie en van amusement tot entertainment. Ook onderdelen als hostesses, presentatoren en presentatrices en natuurlijk de invulling van het officiële moment zelf worden door ons ingevuld.

Wil je meer weten? We komen graag met je in contact

We komen graag persoonlijk met je in contact om eens vrijblijvend te brainstormen over onze mogelijkheden voor het bouwevenement dat jij gaat organiseren. Neem contact met ons op of bezoek de pagina bouwevenementen op onze website.