Image

SUMMER VIBES... HÉT ZOMERFESTIVAL VAN DIT JAAR!

Het zomerfestival, dé hit van dit moment!

Heb je ook al zin in de zomer? Zodra de eerste zonnestralen weer doorkomen, ontkom je niet aan het gevoel van gezellig met zijn allen rondom de Smoker BBQ of foodtruck te genieten van een ijskoud zomerdrankje en een lekkere hamburger. Speciaal voor deze zomer heeft Advance Events het zomerevenement 'Summer Vibes' bedacht. Een zonnig en supergezellig bedrijfsfestival in zomersferen dat uitstekend in te zetten is op het eigen bedrijf. Kies jij voor een barbecue experience of een foodtruck festival? De jaarlijkse zomerborrel, zomerfeest of zomerbarbecue, maar dan net even anders! Extra voordeel: dit event is ook nog eens vrij voor de WKR! 

Zomerbarbecue op het bedrijf

Zie het al voor je? Samen met je collega's sta je op het zomerplein van jullie pop-up festival dat bij jullie op het parkeerterrein is ingericht. Strandstoelen, zitzakken, hangmatten, parasols, statafels en natuurlijk een speciale zomerbar... het is er allemaal! Pak een ijskoud (0.0) zomerbiertje uit de zinken teilen met crushed ice en proost op een geweldige zomer! Ondertussen geniet je van overheerlijke barbecue gerechten die wij ter plekke op de smoker of OFYR vuurschaal bereiden en maak je jouw eigen hamburger bij een foodstation. Vanuit een oldtimer Volkswagen busje zorgt de DJ voor heerlijke, ontspannen muziek. Het is genieten op jullie Summer Vibes zomerfestival. Relax and have fun!

Summer Vibes familiedag of open dag

Het Summer Vibes Festival voor bedrijven is ook een ideaal format voor een familiedag of open dag op jullie eigen terrein. We brengen alles in zomerse sferen en zorgen voor een gezellig zomerterras bij jullie voor de deur of in één van jullie bedrijfsruimten. We zorgen naast de aankleding, decoraties en catering tevens voor gezellige doe-activiteiten en amusement. Ook helpen wij je om een leuke rondleiding met kennisquiz op te zetten. Daarnaast hebben we heel veel entertainment onderdelen die je aan het zomerfestival kunt toevoegen. Als er ook kinderen aanwezig zijn, zorgen wij voor een leuke kidscorner met een groot springkussen en een speciale kindermaaltijd. Alles kan!

De leukste zomer­feesten voor bedrijven

We hebben een overzicht gemaakt van de leukste zomerfeesten die je voor je medewerkers kunt organiseren. Laat je inspireren en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor jullie zomerfeest!

Van een open dag tot een familiedag, van een zomerborrel tot een barbecue en van een beachparty tot een zomerfestival. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Evenementenbureau Advance Events kan je helpen wanneer het evenement bij jullie op de zaak plaatsvindt of in een externe partylocatie. Wij werken samen met de mooiste zomerlocaties door heel Nederland.

Interesse en wil je meer informatie?

Summer Vibes... een zomerevenement dat je helemaal naar wens kunt uitbreiden met allerlei toevoegingen. Heb je interesse en wil je meer weten over een zomerfestival bij jullie op het bedrijf? Stuur dan een bericht of bel ons kantoor via 010 - 750 4400.