Vacature eventmanager evenementenbureau Advance Events

Vacature Eventmanager bij Advance Events

Vacature Sales & Eventmanager

Wil jij graag werken in de dynamische en creatieve omgeving van evenementen voor het bedrijfsleven? Wil jij actief betrokken zijn met zowel het verkooptraject, de creatie en de uitvoering van de events? Ben jij iemand die graag letterlijk de slingers ophangt voor anderen? Dan is de functie van Sales & Eventmanagerecht echt iets voor jou!

Vacature Event Manager - Evenementenbureau Advance Events

Wat doet een Sales & Eventmanager?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het creëren, verkopen, plannen, organiseren en uitvoeren van evenementen, zoals bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, zakelijke bijeenkomsten en zelfs bedrijfsweekends. Als Sales & Event Manager is je rol veelzijdig. Van salesactiviteiten, de creatie, de uitwerking en vervolgens de uitvoering op het evenement zelf.

Alle facetten van het evenementenvak

Je hebt te maken met alle facetten van het evenementenvak. Van de eerste verkoopgesprekken met de klant, het bedenken van een gaaf concept, dit vormgeven in een fraai plan en vervolgens presenteer je het plan aan de klant. Is alles rond en gaat de klant akkoord, dan start het traject van coördinatie en uitwerken. Als eventmanager ben je daarna ook verantwoordelijk voor de uitvoering zelf. Van de opbouw tot aan het presentje bij vertrek. Alles valt onder jouw regie!

Interesse? Solliciteer op de functie Eventmanager!

Kortom, je merkt al dat Eventmanager een beroep is voor iemand die stevig in z'n schoenen staat, creatief én stressbestendig is en ook nog eens accuraat en communicatief vaardig is. Spreekt dit je aan, voldoe je aan de omschreveb eigenschappen en heb je interesse in de vacature Sales & Eventmanager bij evenementenbureau Advance Events? Bezoek dan onze vacaturepagina en stuur ons je CV en motivatiebrief.

Meer over ons

Advance Events organiseert verrassende evenementen voor kleine en grote bedrijven. Gebaseerd op de specifieke wensen en doelstellingen van de klant, brengen we creatieve ideeën tot leven in een inspirerend event. We verzorgen alles van A tot Z en laten daarbij niets aan het toeval over. Ieder onderdeel wordt tot in de puntjes geregeld, zodat onze opdrachtgever met een gerust gevoel kan meegenieten van het evenement.