Zomerfestival met barbecue experience organiseren

Ben je op zoek naar een verrassende invulling voor jullie zomerevenement? Wil je voor jouw collega's een zomerfeest organiseren waarover nog lang gesproken wordt? Dan is ons zomerfestival met barbecue experience echt iets voor jullie bedrijf! Advance Events is graag je eventpartner tijdens het zomerfeest!

Genieten tijdens het zomerfestival!

Ga jij binnenkort op het bedrijf een zomerborrel, barbecue, familiedag, open dag of een personeelsfeest organiseren? Kies dan voor het zomerfestival! Een bedrijfsfestival in een zomerse sfeer, vol met gezelligheid, verrassende catering, onverwachte ontmoetingen en vooral de veelzijdigheid van amusement en entertainment. Een ideaal concept voor bijvoorbeeld de viering van het bedrijfsjubileum of de opening van een nieuw pand, maar natuurlijk ook gewoon als jaarlijks zomerevent of personeelsbijeenkomst. Het zomerfestival van Advance Events is zonnig, zomers, trendy, stoer en robuust! 

Smoking Hot of Food on Wheels!

De catering brengen wij geheel in lijn met de sfeer van jullie zomerfestival. Kiezen jullie voor een zomerthema met vrolijke kleuren of wordt het een stijlvolle, Ibiza loungesetting? Ook erg populair is onze industriële lijn met zwart staal en donker eikenhout. De foodtrucks of Oklahoma BBQ Smoker en OFYR vuurschaal maken het beeld natuurlijk helemaal compleet! Culinair zijn er heel veel mogelijkheden. Een frietje uit een Amerikaanse schoolbus, een broodje pulled chicken uit een Citroën HY foodtruck of een zomers ijsje uit een knalroze ijscotruck... de keuze is reuze! Wil je toch iets stoerder? Dan is onze barbecue experience het helemaal. Het wordt genieten!

Music, fun & more...

Ook het muzikale entertainment tijdens het zomerfestival is onvergetelijk. Je kunt kiezen uit een festival DJ, een Oldtimer Volkswagen DJ busje, live trio's en kleine bandjes die semi-versterkt tussen het publiek optreden. Ook bijzondere tussenacts zoals een optreden van Johnny & The Bandits of Love vanuit een Oldtimer Cadillac komen langs. Echt geweldig! Naast muzikale verrassingen zorgen wij ook voor onvergetelijk festival amusement. Van bierviltjeskarikaturist tot mindf*ck acts aan tafel: laat je verrassen, verbazen en verwonderen!

Interesse of meer informatie ontvangen?

Ga je binnenkort een zomerfeest met BBQ organiseren op het bedrijf? Advance Events is graag jouw eventpartner! We komen binnenkort graag bij je langs voor een kennismaking. Aansluitend maken wij een verrassende offerte voor jullie zomerfeest. Bel ons op 010 - 750 4400 of vul het contactformulier in. Lees voor meer inspiratie over de leukste zomerevenementen.