50-jarig bedrijfsjubileum op hoog niveau

Soms zijn er evenementen waarvan wij ook achteraf zeggen: WOW! Het bijzondere 50-jarige bedrijfsjubileum van Koppert, een innovatieve en duurzame teler in de landbouw, is er zo één. Advance Events mocht dit jubileumseminar organiseren voor 800 internationale gasten. In de ochtend hadden wij de eer dat koning Willem-Alexander te gast was. Nadat hij het experience center geopend had, volgde een onvergetelijk jubileumprogramma.

Bedrijfsjubileum waarbij beleving centraal staat

Bekende sprekers, interactie met de catchbox microfoon, een energieke dansact waarbij ineens 800 internationale zakelijke relaties volop stonden te dansen en optredens van Niek Boes, de zandkunstenaar en vele anderen... Als afsluiting organiseerden wij een jubileumfeest waarin beleving en verwondering centraal stond: van virtual reality dining tot live cooking en culinair entertainment.

Externe feestlocatie of op het eigen bedrijf

Wij organiseren jubileumfeesten en bedrijfsjubilea zowel in externe feestlocaties als bij jullie op het eigen bedrijf. In korte tijd bouwen wij een fabriekshal, magazijn of loods om tot een stijlvolle feestambiance. Als jullie die ruimte intern niet hebben, plaatsen wij een chique partytent op jullie parkeerterrein. De mogelijkheden zijn enorm!

Interesse of meer informatie ontvangen?

Wil jij meer weten over wat wij als regisseur, producer en organisator voor jullie jubileumfeest of zakelijk bedrijfsjubileum kunnen betekenen? We komen graag bij je langs voor een kennismaking. Laat je inspireren door deze case en bel ons op 010 - 750 4400 of vul het contactformulier in.