Afscheidsfeest fabrieksdirecteur

Voor Mokveld, fabrikant van afsluiters en één van onze relaties, mochten wij een prachtig afscheidsevenement organiseren. Na ruim 40 jaar ging de directeur van zijn pensioen genieten. De vraag was of wij het mogelijk achtte dat dit stijlvolle evenement voor circa 325 gasten midden in de fabriek kon plaatsvinden en of wij de fabriek konden omtoveren tot ontvangstruimte. Die opdracht namen wij graag met beiden handen aan. We maakten een bijzonder eventconcept waarbij wij de fabriek ombouwden tot stijlvolle lounge.

Afscheidsevenement op jullie eigen locatie

Het afscheidsevenement vond plaats in twee ruimten. De eerste ruimte gebruikten wij voor de ontvangst, het plenaire gedeelte en de borrel ter afsluiting. De tweede ruimte richtten wij in als foodplein met diverse live cooking buffetten en zelfs een prachtige oesterbar. De wanden van de fabriek onttrokken aan het oog door geplooide theatergordijnen. Met sfeerverlichting creëerden wij een bijna sprookjesachtige sfeer. 

Het event van A tot Z geregeld!

Advance Events was eindverantwoordelijk voor alle facetten van dit afscheidsevenement: van aankleding tot sfeerverlichting en van catering tot entertainment. Ben je benieuwd welke evenementen wij nog meer organiseren? Laat je inspireren door onze cases. Wie weet zie jij een evenement dat ook voor jullie bedrijf interessant is!

Interesse of meer informatie ontvangen?

Hebben jullie binnenkort ook een afscheidsreceptie, jubileum, personeelsfeest of een ander event dat jullie graag op het eigen bedrijf willen organiseren? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons via 010 - 750 4400 of vul het contactformulier in.