Feesten op het werk

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een feest te organiseren op het werk, dus op de eigen locatie. Familiedagen, festivals, open dagen, winterevents en zomerbarbecues... het evenement op het eigen terrein is hot! Daarnaast is een feest op het bedrijf vrij voor de WKR en dat scheelt.

Advance Events bedenkt de leukste events die op het eigen bedrijf kunnen plaatsvinden. Daarbij zorgen wij voor alles dat nodig is: van aggregaten, sfeerverlichting, geluidstechniek en podia tot tenten, aankleding, decoraties, catering, entertainment en amusement. Ook zaken als BHV'ers, parkeerwachters, hostesses, tijdelijke vlaggenmasten, themadecoraties, foodtrucks en zelfs de rode loper voor de deur.

Unieke feestconcepten voor op de eigen locatie

Daarnaast ontwikkelen wij doorlopend nieuwe eventconcepten die je kunt gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn het winterfestival, het Around the World feest of het familiefestival. Een evenement is als een live uitzending: het moet in één keer goed, want een tweede kans krijg je niet. Laat ons weten welk evenement jullie op het eigen bedrijf willen organiseren en wij zorgen voor een verrassend voorstel waar alle benodigdheden in opgenomen zijn. Wist je overigens dat evenementen die op de eigen werkplek worden gegeven vrijwel geheel buiten de WKR vallen? Dat scheelt dus een enorme bijtelling voor de werkgever ten opzichte van evenementen die in een externe locatie plaatsvinden. Een voordeel dat zomaar kan oplopen tot enkele duizenden euro's!

Een deskundige eventpartner

De afgelopen jaren hebben we meer feesten op de locaties van de opdrachtgevers georganiseerd dan er belletjes in een glas champagne zitten! Eerste paal events, officiële openingen, klanten dagen, relatie bijeenkomsten, personeelsfeesten, open dagen, jubileumfeesten, productintroducties, zomerbarbecues, bedrijfsfestivals en familiedagen. Soms voor 50 en soms voor 2.500 gasten. We werken al vele jaren voor opdrachtgevers met klinkende namen. Ze roemen onze professionaliteit, creativiteit en gedrevenheid.

Interesse of meer informatie ontvangen?

Wij bieden al jarenlang creatieve totaaloplossingen voor evenementen. We werken al vele jaren voor opdrachtgevers met klinkende namen. Ze roemen onze creativiteit, passie en gedrevenheid. Een afspraak over een feest op jullie eigen locatie is zo gemaakt. Bel ons via 010 - 750 4400 of stuur ons een bericht.